Big Thanks follow mummy

Saturday, 25 October 2014

LITTLE LANANG GRADUATION !_!

My little lanang graduation
alhamdulillah tamat juga ......
bulan puasa pula dia mula training......
mummy lihat bila balik aja lepak... kepenatan
puasa jalan terus.....
ada juga teman teman nya di terminate ......
sukar juga training ni.......
mummy doakan semuga my lanang di lindungi allah selalu
selamat dalam menjalankan pekerjaan nya.....
ringkas aja majlis graduation nya
ni lah my little lanang...... 
hai dah mula kerja pun masih my little aboy lagi di mata mummy
luv u my dear....yg lagi 3 pon luv juga.... 
nanti kang kalau dia orang baca kang.....hehehe

sompat mummy nak selfie..... hehehe
ni salepas jamuan..... budak budak ni kejar all the instructor
dia orang campak nya owang tua tu all ke dalam air.......
dengan dia orang sekali lebur ke dalam kolam.....
foto terakhir with dia orang punya officer..... di dalam kolam
ni cari mangsa terakhir.......
lihat tu lah my lanang....dah bosar dah.....hehehe
basah kuyup... phone samsung note pon lebur dalam air
tak sempat di selamatkan dah kene tolak......
lihat papa tanda pon mummy shoot
tempat nya sungguh tenang dan nyaman.......
bangunan lama but terjaga rapi
nanti mummy upload more poto from my camera ok


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget