Big Thanks follow mummy

Monday, 2 June 2014

FATIN ENGAGEMENT 1 JUN 14

Cepat masa berlalu... tak sadar dah besar keponakan ku ni
Fatin nama nya... anak enchik shukur adik hubby ku
buat kecil kecil aja sambil keduri doa slamat 
ibu dan bapa nya akan berangkat ke tanah suci 
this week....
pertunangan yg singkat aja sebab this Nov akan
di nikahkan kerna apply rumah dah dapat sbb tu kena nikah
@SG. If apply rumah mesti ada sijil nikak....
dan bakal suami bekerja di US
so nikah copat pon bagus
me setuju... hehehe
Bakal keluarga besar kita....
muda muda all...
sabelah kita all dah usia emas dah.... hehehe
so malu lah nak bergambau... hehehe
yg tak malu mummy sorang je.... ^_^
Ni pose mak cik ijah dia yg ajar ni.....
pose owang dolu dolu ni..... hehehe
but so sweet...
mummy doakan Atin semoga bahagia till jannah
like ayah bunda kekal bahagia alway
untuk adik ipar ku both slamat berangkat ke tanah suci
semuga dapat ibadah yg mabrur... amin amin
Ni lah adik ipar ku... sabelah anak lanang ku
wajah sama dengan abang nya... 
dia cerah banyak... abang nya my hubby
gelap banyak... hehehe
gelap gelap pun my wali seh... hehehe

Majlis di akhiri dengan doa selamat
alhamdulilah.. syukur
nanti jumpa lagi November ini....:)D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget