Big Thanks follow mummy

Friday, 28 February 2014

YUK C JESS WED PART II

Oleh kerna pemandangan belakang tu soo sweet
mummy jadikan profile picture at my FB
with CSSD family....
sementara tunggu pengantin turun 
we all posing sana sini.... hehehe
Lihat di belakang tu .... resort ni pon di landa taufan juga
pekerja di resort ni giat membaiki kerusakan resort ini
kuasa electrik baru di sambung sehari sabelom
kita tiba... alhamdulilah.... dapat lah kita
menginap disini....
Pengantin dah turun...wow
all blue... my.sweet Jess dah turun
dayang pengiring all blue.....
mummy pon tumpang sekaki
mak cik blue.... hehehe
mummy nya kerja ambil gambau ... my kawan all
sebuk ada tugas masing masing
so mak cik blue yg pakai baju kurung blue
me yg tak tahu malu ni... lari sana lari sini
shoot sana shoot sini...
orang CEBU pon mabuk lihat
agak nya...mummy in blue ni .... hehehe
Suasana di dalam dewan.... 
begini lah rupa nya....
majlis di sini...
Yuk lihat majlis Jess wedding
semua ni keluarga pengantin lah....
Ni yg cute tu my little alex and cute shen....
suka my little peincess 2 org ni bila dah siap
makeup n pakai lawa... bukan main lagi 
dia posing... hehehe
lihat my little Jess sampai nak jadi isteri orang
pon masih suka lentang lentok... ta apa  
masih cute ... kan
ni dah sign ...  dah sah double and un available ok
Jess ni pon baik budak nya
mummy doakan semuga bahagia
hingga ke akhir hayat... amin
bersama keluarga Jess dan suami nya
manakala gambar bawah lak bersama pengapit nya
Steward and MOT girl dan sabelah tu kawan kawan
 sekolah suami nya Jess
Lihat pengantin lelaki dah ter zzzzz.. penat kot
mummy saja shoot closeup gaun Jess
dia tempah @SG ni....
at the back ada tali lak.....
Yuk makan.... mummy makan buah saja
lihat gambar atas tu my little Alex...
mama dia nak kasi ucapan pon dia kacau nya :(
my sweet friend Sherly and Steward
jemput lah makan.... I tangkap gambau je lah
ta ada hidangan halal sbb tamu islam
hanya mummy blue sorang je.... ok lah
Me drink cocacola sampai satu botol saja....hehehe
Ni sambil pengantin menari buat kali.pertama
sebagai suami isteri
hadirin di jemput... untuk pinkan sumbangan
ke baju pengantin.....unik kan adat mereka
Lihat tu boss pon aksen pinkan but tak lekat
mummy blue yg pin kan boss nya sumbangan
kita shoot juga kiriman dari boss besar...
tu yg envelope warna merah gelap tu lah
big boss kasi...my nya togel tak ada 
envelop... boleh lah banyak juga
teman senegori dia give SG dollar... ^_^
Pastu upacara potong kek then 
pengantin pompuan campak bunga...
yg kat belakang tu anak anak dara lah 
yg berebut bunga......
manakala di bawah tu
pengantin lelaki cari cutter ke apa ke bende lah
saperti reben di ikat di betis kot... 
soo di buat lah apa yg patut.....

Gambau bawah lah giliran penganti lelaki
campak tu benda alah
and yg bujang bujang yg merebut nya.....
siapa yg dapat bunga dan reben tu
kenelah duduk dokat ngan pengantin
dan sarung kan lah benda alah tu ke kaki
si pompuan... manakala hadirin say
Haigher haigher ..... hai macam macam
then they all kissing lah together gether... gitu
begitu lah lain tempat lain istiadat nya
satu pengalaman yang baru.... 
Tu berkat nya angsa pon blue....
mummy blue n Jess
Steward n Jess
Boss n Jess
Mummy doakan semuga bahgia 
dan cepat cepat dapat baby
amin amin...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget