Big Thanks follow mummy

Tuesday, 4 February 2014

MAULID @ KUANTAN 30JAN 2014 PART I

Sempena cuti hujung minggu panjang.... Mummy & B.
Ikut tour gi Kuantan sambil hadiri majlis Maulud nabi saw di sana...
yuk lihat photo shoot di Kuantan Pahang....
Berangkat dari SG hampir tengah malam... Tiba subuh alhamdulilah
Dapat bersalat di masjid yang indah ini.... 
Masjid Sultan Ahmad Shah begitu lah 
Yg di beritahu pada kita Nama masjid ini......
Yuk kita masuk dalam..... Sungguh besar.... 
Seni bina yg sungguh nyaman
Saperti di masjidil nabawi gitu... Cam nak duk lama lama kat sini.....
Ni dah terang lihat.... Alhamdulilah suka betoi....
me like this masjid sooo much
Indah dan luas....
oleh kerna suka sangat kat masjid ni ku tepek gambau nya lebeh cikit la...
 ni ruang salat kaum bapa.....
Lihat tu cam Nama jalan at my old kampung.....
Samakan... Jalan Masjid... Me dulu tinggal di no. 26 Jalan Masjid @ Singapore
Sini Jalan Masjid @Kuantan Malaysia.... Kat Pangkor Island kelmarin pon me jumpa juga
Jalan Masjid..... Alhamdulilah popular Nama Jalan Kampung ku.....):
Salepas tu... Kita ke sini ... Telok Cempedak Nama tempat ini
Lihat ombak nya... Kuat seh... Tak leh mandi ni....
Hanya me n B aja yg pergi so I jadi model 
my B jadi cameramen Nya..... Hehehe
Corner here ini terletak di kawasan Rumah anak yatim di Kuantan Pahang 
Lihat tu pembesar suara.... Dah lama tak nampak ni......
Dapat Kawan baru.... Tuan Isnin dan isteri sungguh peramah....
corner sini di Pantai Sepat Kuantan @ pusat Tahfiz Mabiq
suka nya mummy disini.... lihat si kecil tu cute kan cam nak bawa balik SG. 
Disini adalah tempat anak anak yatim lelaki dan juga
 tempat pengajian agama dan tahfiz alquran....
anak anak kecil ni dah hafal quran berjuz juz.....
hai malu nya mummy.... me hafal surah kontot kontot aja
pasni me must hafal surah panjang sikit ye....):
 lihat my B pon bergambar bersama ustad
dan anak anak, kita berselawat beramai ramai... me like it sooo much
nanti besok sambung lagi ye... dah jem ni tak lek upload lagi
kita sambung part 2 lak ok..... ):

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget