Big Thanks follow mummy

Thursday, 13 February 2014

LANANG @DSOT 2013


Little lanang kene day sugery at DS 1... mummy work tempat 
tu soo senang lah me keluar masok operating theatre area
Ni sabelom kene Siang.... hehehe
sompat pas pis pus... senyum senyum lagi.....


Ni lom kene chop chop lagi.... senyum ye....hehehe
kat sebelah tu ngah mendodoi... tak sampai hati
nak shoot dia... BP dia low low je... my staff nurse say
.........!!!
terserempak anak anak kat OT... they ask mother why U here???
always send document n straight go down to CSSD ni. Dok diri kat katil si mamat ni... heran juga budak budak ni....
I say la my son ni yg terbaring... ni lah pertama kali they all see my son.... ha lain kan... cam ayah nya ... tak da rupa ku....

Nilah dia apa yg di operasi kan nya... gigi gaham 4 batang
di cabut nya sekali rentap 4 batang 2 top 2bawah....
nasib nya baik masih dlm perhikmatan negara kelmarin
register sbb sakit sangat....so doctor lelaki... apa lagi
they all sarankan cabut semua wisdom tooth tu
free lagi.... ni dalam NS kan....
apa lagi... me say... on aja lah. If kat luar tu abg nya gi specialist 1000 ke atas 1 aje gigi gaham . use medisave... 
if dental housing estate me dah tanya... 580 for 1 tooth
ni during the day dia dah ROD...
so kene lah bayar... under subsidy hanya $750 for 4gigi
banyak yg berator tunggu giliran kene operate... 
all budak budak NS ni....
doc nasihat kan makan ice cream je....
sooo ku belikan icream beretub tub.....:(

Gelang dia pon mummy shoot...
tulah nama my little lanang
pendek aja Azmi... nama ayah nya pon kontot juga
Noor my B nya nama.... 
sekian laporan kali ini....:(

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget