Big Thanks follow mummy

Saturday, 9 November 2013

SYAM ANAK ALI WED @TAMPINES

Jumaat 8.Nov 2013.... mummy otw pulang dari pejabat... my B.  call say bu go straight to pengantin house... kita jemaah magrib kat sana..... ala hai dengan baju pergi kerja.... ku corner ke rumah pengantin yg terletak berhampiran block ku.....
gambau diatas... mummy paksa my cucus bergambau dengan ku.....
ini malam nikah.... dengan baju kerja n my face kilat barat.... hehehe
ta apa lah janji mummy iklas datang.... ni lah nikah hari kerja 
lopas magrib lagi.... terkejar kejar jadi nya.... alhamdulilah
trima kasih pada omak pengantin kerna sudi jemput ku dari nikah hingga ke langsung
the next day.... Thanks Hawa.... 
 menarik sungguh sirih rampai
di letak diatas gelas kaca..... dari sabelah Cuzen ku.....
my B dan Cuzen ku Ali..... dah siap nak hantar keponakan ku nikah.....
sebahagian hadiah pengantin lelaki kepada pengantin perempuan..

hai dah besar budak budak ni.....
selamat pengantin baru Sham semuga bahgia hingga Jannah, sentiasa di rahmahti allah
dan di kurniakan zuriat yg saleh dan saleha
al maalom kita baru balik kerja... so lapau lah..... jemput all
sedap nasi sambal gorengnya... so power.... hehehe
sambung kepo kepo ambil gambar lah all shoot from my galaxy mega.... 
pengantin perasan me.... he smaile n ask the wife to look @ me.... so i can have this shoot...
Thanks Sham.... luv U both  :)D
dah nak dokat balik... i ambil ni.... all my cuzen ketawa kan me....
i say never mine... i bawa piring ini bawa balik naik bas..... hehehe
ini berkat malam nikah... yg sudu tu sepatut nya di beri pada sabelah perempuan...
but this mummy very noty.... i ask my anak sedara sebiji.... 
alhamdulilah dapat satu.... hehehe
ini jemputan @ my block... kak linah jemput.... me c this apa lagi
i pon ambil sepiring....
yang ni pon at kak linah house.... me dah ambil nasi... bila nak ambil pencuci mulut
terpandang laksa.... ambil laksa juga.... B geleng kepala.... hehehe
mummy kepo sambil lalu sambil shoot.... hehehe
me with my beluv Cuzen.... sama kan citak kita.....hehehe

@ my cuzen i makan rengan aja.... mee coto, jelly, bingka, curry puff n fruit
ku bantai goreng pisang juga... kek juga.... hehehe
kecoh mummy at photo booth.... nak pileh sign apa ye.... hehehe
my Cuzen... Ali... ini lah bapa pengantin... team hari ni keluarga pakai purple
mummy lak pakai lah... tibai apa warna pon boleh lah.... hehehe
pengantin zaman kini... dah bergambau sana sini.....
tertarik pulah nak snap this .... minta maaf ye mummy tunjuk kaki shoot lak
mummy with mama midah my beluv sister ni.....lagi sama cam kembau gitu... kan...
ini lah dia my keponakan... dah sampai.....
berkat diatas at my Cuzen
berkat di bawah at kak lina chocolate n berkat dalam kotak tu telur asin.... 
thanks all i luv yr berkat.....


so sweet my keponakan
mummy doakan lagi lah
semuga sihat selalu dan bahgia hingga jannah dan dapat zuriat yg saleh 
amin amin yarabbal alamin amin

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget