Big Thanks follow mummy

Friday, 11 October 2013

ROS DAPAT MANTU... 27 SEPT. 13

My hubby jadi wakil di pernikahan anak Ros.. sabelah akak ipar hubby anak sedaranya
Yuk, see some photo shoot by me......
this the best ever.... pengantin perempuan dapat camera...... best nya....
this hantaran nya......
soo sweet .....
bapa pengantin perempuan mewalikan penikahan anak nya.....
both pengantin mengunakan khidmat wedding planner...
ni pak andam nak touch up pengantin lelaki......
keluarga sabelah perempuan mengunakan mini stadium @ Bedok South.....
ini pula pemberian sabelah perempuan
cookies, berry apa tu ......
ini lah antara yang di beri sabelah perempuan
 
ini dah 2x dapat masa tunang... kelmarin mummy ikut sebab hubby jadi wakil lah katakan ini branded nya helmet.....
yuk lihat hidangan sabelah perempuan... ini malam penikahan hari jumaat 
mummy minta boss pulang cepat... sabelom magrib kena sampai... 
berjemaah di rumah pengantin lelaki.... 
satu hari belom makan.... apa lagi after nikah.. they all pelawa makan
i pon bedal lah..... hehehe... sompat shoot sana sini ..... hehehe
hidangan sungguh sedap.... macam masak kat rumah terasa semua nya... dap..... hehehe
hiasan meja yang menarik hati ku lalu ku shoot..... hehehe
bunga meja pon i shoot.....
ini pelamin sabelah perempuan... cantik kan.....sooo indah..... suka suka
di bawah pula sabelah pengantin lelaki..... keponakan hubby....
this meja makan..... oooi stylo seh......
this pelamin sabelah lelaki
decorasi nya cantikan.... bawah blok dah cantik gini.....
dia pon ada bunga kepala meja......
ini yang menarik.... wedding planner card.... sapa mau... ambil ambil.... hehehe
oooi sini lagi best ada ulam....
oleh kerna sodap nya double mamam .... hehehe mana tak tombam.... 
mummy with makcik pengantin..... 
lihat tu beranika kueh.... 
is is is menduga betui... kita sedang diet ni... hehehe
kole kole pun ada... yum yum
hai macam macam budak budak ni ada flower girls .... lagi
pengantin dah sampai......
Selamat pengantin baru... mummy doakan bahgia dan di kurniakan zuriat yang saleh dan saleha
kekal hingga jannah amin amin


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget