Big Thanks follow mummy

Sunday, 22 September 2013

SEMARAK TRADISI MELAYU BERLEBARAN@ TAMPINES CENTRAL CC


Daddy beli 10 tikit, untuk majlis ini.... dia ajak mummy pergi.... ini lah pertama kali mummy follow daddy.... hadiri majlis CC, tikit salebeh nya dia beri pada kawan kawan dia....


ada photo corner siap dengan accessories .... lagi

pentas @ CC Tampines
kita di hantar ke meja ini......hehehe 
daddy bersama best friendnya haji amat......
ini lah meja sabenar kita..... malu nya... they ask kita  beraleh 
sebab tikit kita murah je $150 semeja.... so nak makan ambil sendiri lah..... yang meja S3 tu , meja mahal so makan berhidang..... hehehe....
ni lah antara hidangan nya.....
ada pencuci mulut... but mummy tak ambil.....dah full my tummy....!!!

persembahan tarian dari belia CC
jawatan kuasa pon nak menyanyi.... ooi sedap suara mereka.... ni mesti kaki ....... hehehe
ini pula kumpulan dari masjid Qufran..... sedap juga suara mereka
yuk lihat suasana dalam dewan
ooi hansome nya my member of parlimen...... lihat.... sampai wife dia say
 he look more hansome in malay baju kurung siap bersamping lagi

lihat our MC Mak Dara... sooo cute dia
naik stage, turun stage.... so ligat....
pandai menari n menyanyi lagi... serba boleh lah dia ni
ooi dia tuju kat daddy lah......
teruk daddy kena kacau.... hehehe
oooi gelihati dia..... hehehe
ada dikir barat lagi


berdikir dalam bahasa ingeris lagi.... so lucu n cute
lucky draw time
tak sangka number kita di umum kan .... hehehe yahooo !!!!!!
suka sangat naik blur gambar daddy ku snap......hehehe


acara penutup semua yg hadir di jemput.... menari....  hehehe

teman daddy sakat.... wah haji noor... balik modal lah dapat prezen besau seh.... hehehe
rejeki.... alhamdulilah.....
ooi pak aji sonyum seh....... 
next year kita datang lagi ye daddy..... hehehe

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget