Big Thanks follow mummy

Wednesday, 25 September 2013

REDANG ISLAND DAY II

Day 2 snokelling again
Yuk see some photo shoot

 
 this our ketua.... hehehe dear couple same school with us... soo sweet
my Aida takot naik speed boat, zali naik kena gari.... hehehe 
tak leh gerak... ni dia sakat Aida dia pon nak snokelling.... hehehe
sooo cute....

our boat so meriah with Aida sound system n tukang sakat ramai.......
 ^_^
Aida jangan serik bawa kita ye..... hehehe
 mummy peace always .... hehehe
 this adik with Abi dia snokelling..... Umi lupa bawa baju mandi kot....hehehe. 
 next time kita terjun ramai ramai ye Umi..... hehehe
 boat sebelah so aman.... buat our boat the most happening..... hehehe
sampai pemandu boat sebelah pon nak tumpang sekaki.... hehehe


 lihat budak budak ni gegah boat kita..... goyang bukan main.... hehehe






dari duduk in the middle our cip duduk at the back near pemandu.....
habis lah budak boat pon kene dengan Aida.... hehehe
nakal juga pemandu kita ni ... mangkin Aida jerit... 
mangkin laju n corner baring dia bawa tu boat
melambung lambung kita... di buat nya......
mummy selawat je la ..... :)D


 boat sebelah ada cusion tau....
 boat kita ta ada cusion laju semacam.... 
sakit butt... terlambung lambung dalam boat......
 kita berhenti di sini.... boat turun kan kita disini.... kita pon turun lah.... member dah masuk restauran dah tanya the waiter..... kita nak beli minuman.... but he say untuk tamu percuma
apa lagi all makan lah ada sandwitch n minum.... bukan main lagi.....
buat dah dalam 20 minit gitu baru manager nya terperasan that we all from other island
!@#$$%.... is is is dapat minum n makan per lah ni

sempat kita all bershopping @ this island 
but mahal @here... @ our island lagi murah seh......
 alhamdulilah dapat shoot boat polis malaysia.... the best.....


here also fine fine fine...... hehehe cam @ SG lak fine always ^_^
 yuk see pemandangan pulau..... yuk kita round








 


 our lunch with tom yum soup

 ooi geram nya ada jambu bol... minta izin ..... di izinkan.... 
apa lagi kita serang pokok jambu
 lihat dalam pagar ... luar pagar pon dapat jambu..... hehehe
 bergambar bersama wartawan TV 3
 kita ni 5 sekawan always bersama.... hehehe
hanya kita berlima tak bawa pasangan.... so single  sakejap lah gitu.... hehehe
 bergambar bersama staff dan boss De Rimba Chalet
 ooi sempat dia bonceng motor
ooi naik basikat lak
  petang ni kita dia bawa bersiar siar ke Teluk Dalam Besar Beach 



 lihat air nya sooo jerneh.... clear habis
 berposing beramai ramai di atas batu.......















ni nak turun ..... bismilah.... makan time turun..... habis makan daki tangga.... lapar balik... hehehe
eh.... banyaknya bendera at my chalet... sompat lak pass piss puss .....
This 4 mak Dara di atas tangga..... With our keluar darjah..... Hehehe
bergambau beramai ramai @ Teluk Dalam Beach....
makan non stop.... hehehe



no transport we all jalan kaki lah.... hehehe 
 hehehe takdo kojo shoot diri sendiri.....

 malam akhir ada BBQ.......


malam akhir surprise celebration both bday boy.... hehehe
Selamat hari lahir, mummy doakan dimurah kan rejeki, sehat selalu dan bahagia always di samping family tersayang.... amin
banyak betoi gambau.... hehehe

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget