Big Thanks follow mummy

Friday, 20 September 2013

RAYA 2013 !_!

This the most catcy shoot... so me choose it as a header
this year raya @ my beluv sis house @ Sembawang....... ini lah Wak Dol punya anak, cucu n menantu lanang..... suka nya they all berpanku pangku lagi ...... hehehe
 the girls cam malas nak bergambau gitu...... !!!!
yuk see some shoot semasa jalan raya day 1
 sementara waiting .... sempat lanang beposing....
 ooi anak dara sempat touch up.....hehehe!!!!

 oooi mummy bulan puasa pon tak lose lose.... kusmangat.... hehehe
 @ tok Chu house... must come .... he the only atuk we have....
 oooi mummy n nek nah ..... menang mummy lagi lahhh... hehehe me sooo big....
 ooi anak dara sompat posing .......
 this hidangan @ cik mud house..... makan lagi......
 oooi lanang sleppy ke.... kuyu mato.... hehehe
 ooi ape tu tawa tawa.....!!!!!
 ooi my missy pink lah this year... ice cream pon pink.... 
nasib baik lom sempat makan.... adik baca wrap nya ..... tak halal.... 
ayo.... tangkap gambau  dengan ice cream magnum pink je lah tak leh makan....!!!!
cik tong yang makan...... hehehe
next time baca dolu baru beli tau..... ^_^
 CCC bergaya dengan Magnum Pink dia.....

 ku n my big hajjah fatimah family 
me... cuzen n anak sedara ku.....
 oooi mummy paling tembam seh....
 sampai cuzen ku peluk ku... they all seh dah tak sampai tangan
 hehehe dah teruk betoi lah mummy ni.... it a must diet.... ni!!!!!
 @ nek Bik house @ hougang
 this @ Cik Asiah house satu kampung Tampines
 cik asiah puasa hilang 6kg.... mummy tambah lagi ada.... hehehe


 yuk see decorasi @ cik asiah house
 ni yang ku nak rasa ni..... best nya kerusi urut yang baru lah......
 will update more later ........

yuk c kueh mueh raya yang sempat mummy shoot
ini kueh @ mama mida yum yum










dalam botol hijau tu kueh @ my sis kembangan...

yang ni @ my bro inlaw @ lorong Krian.....

hai mangkok kueh pon me shoot.... hehehe
this hari raya baru 3 hari, anak anak tak mau ikut.... so mummy n daddy aja lah yang
berjalan.... akak ipar n anak sedara hubby say nak tompang..... kita
meet @ Punggol Lina house.... lihat anak sedara Hubby follow
dah lah ta pakai baju traditional, macam baru bangun tidur.....
 pengantin lagi....  hai tak tahu nak kata....
macam macam lah budak budak ni.....!!!!
******************** 

beraya @keponakan daddy lina @ punggol.....
lina hidangkan kita laksa...... thanks lin
beraya ke rumah cik Yam n daud @ tingkat 6...hehehe
cik yam famous mee goreng mama.... sedap tau
 every year kita request cik yam goreng kan mee ini
ini @ sarifah tingkat 7..... sedap...
ini sugee sarifah tembam tembam..... cik sharifah bekalkan mummy sikit
thanks sharifah.... i like it.... :)D
this kueh @ cik yati tingkat 5... kueh tunjuk tunjuk.....
this menantu cik yam beri kata nya sugee badam.... sedap
this coklate chip cik yum buat.... mummy tangkap gambau je... dah tak leh masukkk
this cik yum buat....
this kueh tunjuk.... so jambu... rasa nya so sedap.....
this cik sal buat... nama nya ombak rindu..... hehehe macam macam ^_^
beraya @ Sim Drive @ Mak teh house (akak daddy)
Selamat hari raya all
maaf lahir bathin :)D
this my cookies missy yang buat 
bottol yg macam gajah tu my lanang punya....
 dia angkat besi .... borat borat
then minum benda alah ni.....
macam macam lah kids now day
both lak yg mengangkat tu besi....
badan they all jangan cakap.....
yg besau tu dah menjadi badan nya
cam ahli tinju.....!_!
Si kecik dah ikot sama !!!!
poneng kepalo den.... !

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget