Big Thanks follow mummy

Sunday, 8 September 2013

END OF RAYA @ HAOGANG. KEPONAKAN OPEN HOUSE 2013

Suka betoi. My hubby keponakan jempot kita ke rumah nya..... mummy suka betoi jika bertandang ke sini. Keponakan kita ni muda lagi.... but dia gemar pada hiasan antik.... hiasan dalam rumah nya satiap tahun berubah ubah.... meh lihat decorasi rumah nya. me ask daddy snap gambar ku ke seluruh dewan rumah dia.... yuk cuci mato.... hehehe
disini ruang tamu..... sooo selesa... suka me... hehehe
this balconi nya di jadi kan ruang taman.... n tempat dia bertukang lah ni...... 
ada ke daddy lupa nak snap bangku yg mummy duduk tu.... my keponakan buat
kuat tau, mummy duduk ok.... heheheh
daddy lupa snap my batu giling yang ku beri last year ade di tepi kolam tu.....
soo unik..... 
ayo daddy say my face gelap so dia suruh i pusing..... so montel seh.... ape lah daddy ni
pose ku mok habis..... hehehe
taapa akan ku cuba .... dapat slim cikit jadi lah.... hehehe 
Serba putih .... lihat tu pyrex... kat rumah banyak separuh dah ku beri pada orang
ada lagi ingat nak bagi..... but my hubby bising.... he say antik....
but betapa dalam cabinate buat ape....... !!!!!
i say to my keponakan why tak alas the meja with plastic.... nanti anak anak sedara datang makan tertumpah ke lauk kat atas meja tu........ but he say ok.......
but uncle dia yg jadi tamu pertama yg tertumpahkan lauk kat atas meja tu....
then dia tutup kan dengan mangkok lauk lak tu..... 
betoi lah my hubby ni sembrono betoi....!!!!!!
hahaha nampak tu di situ my batu giling....... jadi hiasan di taman keponakan ku... so happy :))
lihat gelas pon antik tau jarang jumpa ni.......
this corner so simple.... me like....
foto keponakan ku pon antik black n white.... me like....
bed room so unik but malu pula makcik ni nak snap gambau nya.....
another bedroom walking closet n ruang shalat... so tenang...
bilik our cucu so jambu juga...... antik n kemas.... 
dah besar cucu ku, terasa baru nek Jun N Atuk noor ambil dia dari kindergaten
n send her back home.... she n another cucu bernyanyi dalam kreta....
tak sangka dah nak ambil PSLE ni coming week...
nenek doakan semuga all my beluv cucu berjaya dalam pelajaran
Nek Jun & Tuk Noor will alway doakan kesejateraan keponakan ku...
Al Fateha pada yang dah pergi....
Amin... 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget