Big Thanks follow mummy

Sunday, 15 September 2013

CELEBRATE NURSES DAY @ CSSD

Saja nak upload hidangan celebrations nurses day yg lalu. Boss buat after raya seminggu.... sebab semasa hangat sedunia sambut kita yang muslim sedang berpuasa..... 
thanks boss.... we luv U sooo much.... :)D 
Yuk lihat hidangan yang boss order for us......





This mummy buat..... Dessert yang wajib ada..... The whole dept. like....:)D
sampai Nurse manager @ Operating Theater
 nak kan my Konyaku logan nya recipe..... hehehe
Buah buahan must ada kueh retro.... my suji all the boss suka my suji...
ini lah hidangan yang boss order
this paling laku.... vege CSSD     hehehe all luv it.....                                                                                                                           
boss besar nak kan lauk kurma tu.... but tak laku.... my friend banyak yang tak tahu cam mana nak makan......
butter cream lemon chicken
ni lah yang ku pileh.... jempot all
ini lah cake yg ku buat untuk teman teman.... pertama kali cuba
tak sangka they luv it
nanti i cuba recipe baru.... CSSD member standby.... be my tester ok....
LUV U all happy nurse's day....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget