Big Thanks follow mummy

Sunday, 21 July 2013

KAI KAI @ MUSTAFA CTR!!!!

Yesturday mummy ask daddy hantar mummy ke mustafa centre. But he give me 30 minute aja nak bershopping ni...... dia dan teman nya  terus ke Tekka market.... 30 minit pon ok juga lah... but cam amazing race.... nasib baik dah selalu ke sana... so sonang lah sikit.... tak payah tercari cari.... tuju terus capai barang... isi bakul.... apa yg ada dalam list je.... but ada juga yg not in the list me capai juga.... hehehe
Yuk c apa yg mummy borong dlm masa  30 minit di hari minggu di mustafa center yg sesak tu!!!!!! Hehehe
Ini satu untuk mummy Dan satu untuk di beri pada Sahabat daddy yg satiap hari
Beri kita juada...... Thanks Kap.... Masakan u sungguh unik Dan sedap sedap belaka
Ni pula pesanan anak anak.... Daging tu untuk bahan sahur.... For my kids
Dan yogurt to soooo murah.... Mummy pun capai lah..... Hehehe
Ini lah yang berada didalam list.... mangga powder untuk buat minuman
Ini untuk raya..... Akan ku saji kan minuman mangga..... Untuk tamu ku....
Ya... Kaya vitamin C tah apa apa lagi lah..... Hehehe
Anak anak dah rasa..... Sedap rasa nya.. &  bervitamin lagi.... Hehehe .... :)D
Yang ini not in the list..... But terpandang terus capai..... 
Tu tea sekali pandang ingatkan slimming tea.... Ooi  lain pulak
Stimulating tea lak.... It a black tea with a lot of flower......
Panadol tu soo murah.... So I capai....
Bedak compact memang Ada dalam list......
Now mummy banyak gunakan product dari india....
Mummy rasa Ia amat sesuai dengan kulit mummy ni....
Blusher pon me capai.... Hehehe
Tu lah saja yang dapat me capai dalam masa 30 minit 
shopping time at mustafa center yang penuh sesak selalu 
sepanjang masa n 24 / 7 open never close......
********************

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget