Big Thanks follow mummy

Sunday, 23 June 2013

YATY N ALIFF WED. @GALAXY WOODLAND CC

Hadiri majlis akak ipar ku. Hajjah Hadijah Hj. Awang. Kita rewang dari pagi penikahan di adakan di rumah pengantin perempuan @ Yishun. Jamuan diadakan di Galaxy woodland CC berhampiran Admiralty MRT station.
Mummy doakan semuga kekal hingga jannah..... amin
Ha baru la sojuk mato mummy memandang nyo....... hehehe 
 my B jadi wakil dan saksi bagi pihak pengantin perempuan......
dalam gambar kelihatan my brother inlaw, 
kita panggil Pak eh.... dia & aka ipar ku
yang banyak pelihara pengantin perempuan ni .... 
lihat pak kadhi sooo young.... dah kawin ke? lom
kalau belom boleh jadi menantu ku la..... hehehe
kalau bebudak tahu mati mummy kena spelling...!!!! 
 

 
 barang pemberian pengantin lelaki kepada pengantin perempuan.....

 so sweet.....  dah sah jadi Paun Alif .......
 

di sini ada sudut bergambar.... yuk kita lihat 


 ada cermin mato retro.... semua nya retro lah

 they all akan berbulanmadu ke Paris lah katokan......
kumpulan marhaban my B lah tu dia ada kat centre tu...... 
 yuk lihat sebahagian hidangan nya.....
mee soto sedap.... so pekat so sedap......hehehe 
sudut yang di gemari anak anak kocil ..... omak omak pun suka juga..... hehehe 
 ada roti jala lagi.... yum yum sedap.....
 ruang hidangan........ 
saperti biasa la dah jadi trend... anak muda kini sabelom kawin dak berphoto
bila tiba  hari kawin photo dah terpampang...... !!!!!
macam macam bebudak ni.....




dah sampai pun di Galaxy Woodland CC 

 kini ibu dan bapa pengantin tidak payah pakai baju berkocek besau besau.... hehehe
sediakan kotak tu dan berdiri lah berhampiran tu kotak
bila tamu salam ... 
sumbangan nya di masukan ke dalam kotak, so mudah.... 
ini cucu sedara ku Muawiyah nama nya.... ibu nya berbangsa Thai... ayah nya 
my hubby nya anak sedara.... sooo cute my little Muawiah....:)D 
ni lah bebudak macam macam.........  










diatas tu adik ipar ku... adik kepada B, Syukur nama nya & family mak mentua nya
 
lihat apa yang Cik Kor pegangang tu...... Jom!!!! kawin lagi...!!!!!!!
cik puan nampak habis U tau....... hehehe
 di atas tu anak bujang ku dan anak dara ku....
lihat my hubby & adik beradik nya..... sama citak kan..... hehehe
kalau dia tau.... heheheh  
pengantin senior pon nak tompang bergambau juga.... hehehe 
mentang mentang ni blok ku.... hehehe gambau ku bior besau cikit lah.... hehehe
Selamat penganti baru.... kekal hingga jannah.... amin amin....
ketibaan pengantin......
apa lagi mummy with my long dress & camera di gengaman.... ku lari kejar pengantin
cam biasa lah B diri jauh jauh..... 
nasib U lah B dapat mem tak tahu diam.....hehehe 
 ada silat pengantin........

 ni pengantin naik ke pentas..... nasib baik pentas tak tinggi
boleh lah I lari naik turun pentas berkali kali nak shoot  gambau.....
camera mak cik lah katakan...... hehehe
kek pengantin so simple.....  
 kumpulan hadrah, baju Biru seh.......
my kiddos........ 
omak pengantin with our anak sedara Lina & lili 
sayang mummy diri tepi pelamin.... lah
omak pengantin lelaki soooo jambu....
so young..... baru 40 han....... 
 Alif salam omak mentua..... Hajjah Hadijah
 Giliran Yati salam omak nya.... so shahdu......
 sebab dia ni macam anak yatim gitu, no daddy gitu
dont  sedih Yaty.... now dah ada Alif di sebelah.... ok.....
my Huby jadi bapa penganti lah.......... 
Haji Awang Family berphoto bersama mempelai........ 
mempelai bersama ibu nya..... 
ini keluarga besar sabelah bapa Yaty...... besau kan...... 
kena pakai baju kelabu...... mummy dah beli baju kelabu
bila pakai kelihatan..... tak kena dengan kulit ku.... so.... me sorang 
pakai baju cream....... boleh juga lah...... asal jangan pink dah.... hehehe 
Lina & Family  
 ini lah dia kad jemputan nya..... 
Yaty Nurse jumpa Alif LTM
Selamat Pengantin Baru semuga rumah tangga yang di bina
akan di rahmati allah. memperolehi zuriat yang ramai.... hehehe
semuga sehat selalu..... kekal hingga Jannah
Amin Amin insyaallah.....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget