Big Thanks follow mummy

Wednesday, 12 June 2013

MY CUTE REPLACEMENT.... HEHEHE

Last week end my day off. Apa lagi me berkemas lah mengelap sana sini termasok me polish all apa yg ada di dapor. . Lap lap gosok nya gosok sampai my rice cooker ter sejuk . . . Tak boleh on. . . Dia mogok kot. . Ni dah no. Ke berapa  sampai terlupa nak kira. . . Semua brand dah pakai dah. . . Ni mummy ask my sis apa brand dia gunakan. So sonang yesturday after work terus ke Court Tampines ku terus menuju ke benda alah ni terus buy la. .  No time nak belek belek. . . Hehehe
Alhamdulilah comel. . .B mesti bising nya beli periok comel. . . But me suka. .  It cute. .  Luv U my new comel n cute . . . Hehehe periuk pon me luv. . . :) D


Ni multi purpose rice cooker, boleh bake cake selain Masak nasi, merebus soup. . . Tapi Dalam jumlah yang sedikit, Hanya 4 pot beras aja.     

4 comments:

  1. Nampak macam periuk serbaguna. Comel. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh gunakan untuk bakar kek, begitu kata my sister, nanti my off day mummy Cuba ya..... :)D

      Delete
  2. brape ek harganya mummy? Ingt nak beli satu untuk mak lah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuma 152.00 SD mummy beli @ court Tampines, near by je. But if U @ Japan now, mummy agak can get lower than that, cause it from Japan :)D

      Delete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget