Big Thanks follow mummy

Sunday, 23 June 2013

BLOOD DONATION.... 23 JUN 13

2day volunteer n donate also at the same time.... hehehe
Oleh kerna baru ada haze..... sambutan tak mengalakan this year.... 
yg ramai datang regular donor..... 
Now if u ever go Batam. Bintan& India..dalam 3 bulan lalu..... it malaria area. 
So who ever been & ever go to this place... must be reject..... sory....
that why this year ... jumlah donor berkurang......
Tahun ini mummy saperti biasa jadi usher.... saperti penyambut tamu gitu...... 
I ni kan good in customer service so every year ni la my spot..... hehehe
My 2 girls do registration work..... yok lihat photo hari ini.....:) D

this time i ta bawa camera so the picture ta best sangat lah
at my back tu my keponakan, Wan saja ku panggil......
disini cert... station.... sesiapa yang donate blood ajuran Metta Welfare Asssociation
akan dapat Cert......hehehe
dah banyak ku kumpul cert.... all blood donation..... hehehe
ini ada lah sudut jualan amal ...... 
macam macam ada.... baru buka table mummy dah borong... bag totte.... hehehe
tunggu nurse untuk cucuk tu benda alah.... hehehe
oooi anak dara ku di belakang rupa nya.....
dia ni tak boleh derma sebab tah apa nya yang low..... kena reject....
Ayda pula dah sampai.... check doctor.... temperature ternaik lak
kena reject lah.... omak nya je yang pass selalu.... hehehe
alhamdulilah semuga bantuan ku yang ta seberapa ini
dapat membantu yang memerlukan.... amin amin

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget