Big Thanks follow mummy

Saturday, 9 March 2013

RENTAK KOMEDY @ KALLANG THEATRE

Ini lah dia Kallang theatre, alahai tak perasan lak sampah bertaburan, malu nya mummy, my lion city terkenal dengan kebersehan nya..... siapa campak sampah kena saman....... ni cam mana leh sampah bertaburan........ mungkin di sini sedang upgrading...... sekitaran nya semua nya sedang di bangunkan kan semula..... 
dihadapan tu bekas stadium negara, akan di robohkan..... dan akan di bina stadium yang baru.... lihat cran terpacang di mana mana..... ni lah sekitaran bangunan stadium Kalang


ini lah dia Kallang theatre, bangunan lama juga.......
 terletak di stadium walk
 

 

















camera mummy pegang apa lagi ku paksa my BFF jadi model..... hehehe
TQ big big my little brother
dapat kita nonton Rentak Komedi 
Free of charge...... hehehe 
                                   
  mummy dah nak suruh my BFF turun tu tangga... takot lah nanti dia bising.... ku ambil lah gambau tu tangga sabelom di         robohkan.... 
ni bangunan pon menungu giliran je.....
 but tempat ni penoh kenangan lah........
di bahagian aras lantai ternampak ini.... mummy ask BFF posing sini
 mummy pon jeles meles..... kita pon posing juga lah dengan kreta antik ni
sabelom masok ke panggung bag kita di periksa...... dia ambil my camera
berderau kejap...... ni yang tak jambu ni....
nak melekek nonton theatre komedi jadi risau lak.... takot my camera baru lesap..... !!!!!!!
 ni lah pemandangan luar panggung
style 80an lah katakan.......
2 tikit... satu untuk mummy satu untuk BFF

beratur masuk ke theatre sempat posing posing .... hehehe
kitakan bekas model 70 an..... hehehe
**********************

 ni kawasan MRT, Stadium MRT.... sungguh unik.... 
seni bina nya......terletak di bawah tanah tah berapa meter dalam..... lihat tangga nya sungguh tinggi dan mencuram lah.... mummy gunakan tangga bergerak je...... 
nak gunakan tangga biasa tak larat..... hehehe
 

sempat mummy ask BFF toleh cikit..... hehehe 
mummy pon shoot lah.......
sementara tunggu kretapi sampai mummy ask BFF duduk di tangga
 me pon shoot lah...... hehehe
TQ big big BFF melayan yr friend yang sedang kemaruk nak shoot sana sini ni.... 
TQ... Luv U..... :)D

2 comments:

  1. Cantiknya kereta antik tue!! Makes me wonder who used to drive it and how rich they must have been hehe.

    x farah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Farah.
      Ya so antik.... but if now... mummy tak mau lah naik... diri next to that kreta leh... if naik bila lah nak sampai our destinasi.....hehehe.... must very very rich lah... tu, tuan punya kreta ni

      Delete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget