Big Thanks follow mummy

Saturday, 16 March 2013

KAI KAI @ MUSTAFA CENTRE.... 16 MAR 2013

Saturday, I work half days, make an appointment with my BFF
 destination this time 
it was Mustafa shopping center..........
 what me buy ........ hehehe... spice , pasta sauce & sweet chilli sauce....:)D
**************************
VERSI BAHASA MELAYU
semalam sabtu, mummy bekerja separuh hari, buat temu janji dengan BFF
tempat tujuan ini kali ia lah Mustafa shopping centre.........

ini lah sebahagian barang yang kita beli........ hehehe 

kita berdua tawaf 2 level je mustafa centra tu pon hanya 4 jam aje rounding.... sungguh besar  shopping centre ini..... hehehe 
betui betui happening if we both go out together........hehehe
sooo murah all the rempah.......hehehe
pasta sos cuma 2SG aja tin besar lak 750gm Del monte tau..... 
sweet sos just for 1.20SG rempah lagi tak leh cakap soooo murah lah
hehehe cam nak buat iklan... lak......
jom jom next week kita pergi lagi lah....... :)D



satu plate mummy punya tu sambosar.... yum yum yang tu BFF nya... apa chicken dah lupa lak..... :)D
tak lopas peluang kita shoot diri sendiri lah....... hehehe jempot all
rini tak pantang, ku sobat milo dengan tu cream cream sekali, fruit punch pun kene sebat..... hehehe balik singah Mc Donald sebat Chocolate ice cream dengan cream dah 2x........
tak turun turun lah ni.... naik lagi ada....... hehehe
but the most happy day..... TQ BFF for the happening day...

ini the worse ice cream i ever CCC
lihat ni lom di jamah..... lihat soooo messy gitu kan but rasa nya soo sedap..... tambah lah lagi........hehehe


ini sooo cheap tak leh kata @ Mustafa centre juga ..... hehehe

BFF next week gi lagi yok...... :)D

2 comments:

  1. Wow, the groceries r so cheap there :)))) you and bff are so comel :D

    Xoxo,
    Farah ♥

    ReplyDelete
  2. Hi Farah,
    mummy berdua pergi outing together....... kita explore The famous Mustafa Centre pula...... this place 24/7 never close...... always ramai pengunjung....
    U mesti pandai meronda lah so can get good price...... hehehe if pergi tour dont buy anything.... sebab sebahgian barang dari oversea terdapat disini..... murah pula...... :)D

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget