Big Thanks follow mummy

Sunday, 13 January 2013

WEEK END WITH MY GIRLS.... :)D

pagi mummy sebok exercise jari...... hehehe
nak tengah hari my girls ajak exercise kat Tampines Park @ back of my block
yok U both lari ye.... me walk walk je lah........
lepas tu kita gi kai kai @ tampines dry market
singah Sarapan jamak dengan lunch sekali :))D



kita tawaf satu tampines market..... hehehe pusingan pertama Sri Sun Prata.....
Pusingan Ke dua ke Big Book Shop.....
Pusingan ke Tiga gi kedai beli bahan kering
Pusingan ke empat..... nak cari apa apa je.... 
terserempak amoi.... depan kedai ice cream
tah amoi pujuk kok cair kita..... masok lah
apa lagi bedal ice cream..... mahal pulak tu..... dia buat on the spot gi tu...
yang paling sedap yellow color..... 
next time me nak ajak BFF mamam yang warna yellow ni lah, sedap....
Jempot.... that my girls nya work.... here can conteng conteng....
dia sediakan marker pen berwarna warna lagi
conteng ape je & any where............ !!!!
have a nice Sunday every ones...... :)D

2 comments:

  1. As Salam mumzie... :)
    lompat here from my blog 'nun'... hehe..

    kai kai tu apa? heee.. ngeteh ehh..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ana,
      Trima kaseh kerna sudi lompat here.... hehehe

      Kai kai tu macam window shopping gitu lah.... hehehe, mummy ni dah terikot nyonya sebelah cakap pon macam rojak cina campor melayu gitu..... hehehe thanks dear :)D

      Delete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget