Big Thanks follow mummy

Monday, 14 January 2013

KL GETAWAY WITH BFF SOO HAPPENING :)D

bulan lepas mummy mengikuti rombongan ke KL bersama teman karib mummy
yuk ikuti mummy ke KL jalan jalan makan makan n shoppping la.....hehehe
me & BFF since sekolah rendah kita bersahabat 
zaman mata air kita keluar dating bersama hehehe
dah berumah tangga pon maseh bersama ..... hehehe
 kita berhenti di sini, isi perot hehehe
yok sarapan
ni laksa penang sedap
 this mee sop meat ball dap
 lihat kek sooo yummy
 kita berhenti di sini
macam macam kita dapat, this time kita follow kumpulan guru guru pencen
but kita berdua aje bukan guru.......rajin chegu chegu ni, macam macam kita dapat
yang paling sedap jempot jempot pisang nya soooo la sedap....
 tak sempat ambil gambar.... mummy dah ngap.... hehehe
 roti boyan, epok epok kentang, sardin, kek cookies
oooi makan terus......hehehe 
BFF buy this 
baru tiba seremban...... 
yahooo..... dah sampai......
kita shopping here  
oooi BFF sempat jadi model, tu yg berkebaya merah our mak andam
she the one yang lilitkan kita sari ni...... hehehe 
 mummy pon jeles nak jadi mummychi juga ..... hehehe
 mummy with my model.........
this at masjid india...... sedap tau 
yummy..... 
ini super sedap......... 
kita borong all bawa balek hotel........  
 yok lihat hidangan di tepi sungai melaka
asam podas soooo sedap 
lemak kotam dap juga 
 taugeh my peberet...... hehehe
 kerabu manga soooo sedap
 sotong pon sedap
 semua sedaplah....... 10 star mummy give
 ni lah restorant di tepi sungai melaka........ 
posing lagi..... hehehe 
ni masjid jempot mampir tompang shalat   
 berhenti makan lagi disini


 chegu chegu
 pemandangan KL
 Yok lihat bangunan yg indah di KL



 ni mummy ingat dekat Plaza Lokyang yg mummy suka tu.... banyak kedai IT stuff
harga..... so cheap..... i like
 my plate
 sarapan di KL hotel  
morning KL 
sempai shoot diri sendiri hehehe 
lihat sooo nice 
 
sempat shoot every where 


 
ni lah dia Kuala Lumpur International Hotel, belong to Polis Malaysia
tu lah yang di terangkan pemandu pelancong kita, mummy suka this hotel
lokasi nya dekat bandar..... next time mummy nak book this hotel lah... :)D
sempat posing .........lagi
sabelum berangkat pulang, kita bergambar beramai ramai..... 
lihat macam satu keluarga besar
ada gerai di hadapan hotel.... jika lapar boleh mampir sini.....
trima kaseh kepada my BFF yang sudi pelawa mummy
sungguh peramah, sungguh gamat, pemurah pula, semuga allah
beri rahmat kepada kumpulan ini..... mummy like U all
walaupun kita baru kenal, tapi rasa saperti dah bertahun kita berkenalan........ :)D
Luv U all

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget