Big Thanks follow mummy

Sunday, 20 January 2013

JUFRY WED @ GURAME :)D

 Majlis perkahwinan Juf, anak jiran mummy berlangsung di Gurame Indonesian Restaurant.
sungguh mudah all under one roof...... sedia aja $$$$$$ hehehe
selamat pengantin baru Juf semuga kekal hingga jannah
Luv U both ..... ^-^ :)D






yok lihat majlis @ Gurame sekali lagi.... ini majlis yang ke dua mummy hadiri di Gurame




lihat kotak yang berwarna gold tu ada lah kotak sumbangan para jempotan......mak & bapa pengantin tidak payah pakai bag tangan besar or kocek besar on that day..... hehehe , ini idea yang baik.........
 sempat mummy tangkap gambau dengan omak pengantin..... Imah my jiran next door
ni lanang ku, sempat mummy langkap gambau bersama bapa pengatin......
 ini lah pemandangan di hadapan restaurant........
 apa yang mummy makan
 bunga di meja ku also me shoot
 tak ada pelamin just meja makan & kek kawin yang besar di dalam pondok tu
oleh kerna hari hujan mummy tak sempat nak shoot apa ada dalam pondok tu.....
Selamat menerima menantu Imah & Amran
semuga di tahun depan dapat cucu pula...... ^-^ :)D

2 comments:

  1. unik juga majlis perkahwinan di sana ye.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unik tu tak juga, sebab dah banyak majlis diadakan di restaurant yang berhalaman saperti ini, sebab kebanyakan keluarga di sini bekerja..... tapi mummy rindu juga majlis saperti dolu, sedara mara datang gotong royong bersama..... lagi meriah :)D

      Delete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget