Big Thanks follow mummy

Monday, 28 January 2013

ALHAMDULILA REZKi: TQ ALLAH

Thank god for the rezki, my kids buy it for me..... TQ all mummy luv u big big big & luv you gift to....:)D

Sunday, 27 January 2013

TKSS GENG @ SEOUL GARDEN 2013 :)D

let see some photo shoot TKSS geng get2gether @ Seoul garden
 this all the mak datin..... ^-^ ..... hehehe
 this TKSS atok atok...... hehehe minta maaf bapak bapak.... ^-^

 at the roof top garden.....
group photo.....
 come let see the foody.......


my favourite tu chek jagong,,,, yum yum dap..... hehehe
ni hidagan italia.... hehehe
 jempot mamam all......
 my BFF
beraneka daging all halal ye

 ME & BFF
 my friend comel & samia
 my girls friend bu ngah, RH, rose n rozie
syurah, comel & samia....
 so happening.....
all happy.....




TQ teman teman...... alhamdulilah kita dapat ketemu lagi, bertambah teman yang hadir ni kali
alhamdulilah ada doa selamat lagi trima kaseh all, mummy luv U all..... :)D
semuga tali persahabatan kita kekal abadi amin amin

Friday, 25 January 2013

PHOTO SHOOT 4 ANNUAL REPORT' 12

During the photo shoot session @ my dept, for our annual report..... hehehe
yok see some shoot..... ^-^
me with my girl Jina  & my boy Eddie Lim...... 
with my another girl Biji Paul.......
before photo shoot soooo meriah...... all sebok dengan phone
shoot sana shoot sini.... me 4get to bring in my phone,,,,, :)
kita hear dolu lah taklimat dari my prices Lina yg membelakangkan camera ni
this year she & Vic incharge of our annual report..... 
every year soooo hapenning during photo shoot.........
only our dept je ade annual report picture group in our report agak nya.....hehehe
sempat roll call lak after that........ hehehe
nanti will update the real picture 4this  year......:)


Thursday, 24 January 2013

ARY WED @PUNGGOL 20 JAN'13:)D


 Ary ni kan agak nye ketua kumpulan silat agak nya.... lihat so cute si kecil tu yang bediri next to pengantin..... selamat pengantin baru Ary semuga bahagia hingga ke Jannah.....
 amin ya rambal alamin
 see yang di row paling hadapan soooo cute
 silat pengantin bukan satu...... ramai..... yang kecil kecil lagi buat silat pengantin...... 
sooo cute


ni lah wedding cake sooo sweet... all sweet lah..... hehehe :)D
Ary ni ada lah teman Az my lanang, jempot mummy juga
so mummy pon suka lah sekali dapat Shoot sana sini..... hehehe
Selamat pengantin Baru pada Ary & Haslida
Semuga bahagia selalu dan di kurniakan zuriat yang saleh & saleha
Amin Amin :)D

Tuesday, 22 January 2013

NAQIAH WED@ MAWADDA MOSQUE ^-^ :)D

Keponakan ku, both parent mix married, Naqiah dad chinese & Mubaraq mom is a chinese lady.....
so syahdu...... this both just complete their study @ Uni, mummy doakan semoga allah rahmati dan kekal bahagia hingga ke jannah.... amin amin
nilah dia omak & bapa pengantin , my C'zen, Asmah & hubby dia Muhd Sadiq Toh
 bersama  pasangan pengantin Naqiah & Mubaraq dan si kecil, adik pengantin :)
kedua dua pengantin bergambar bersama..... soooo sweet
yok lihat majlis di masjid mawaddah.....
pengantin bersama ibu ibu nya..... sooo sweet :)
dewan shalat masjid
 this 3 floor dewan shalat wanita..... best dapat beribadat dengan selesa......
ada bahan bacaan lagi..... :))
ada di sediakan pelamin.... tapi pengantin tak mau duduk pon......
upacara akan di mulakan ke dua ibu dan bapa pasangan pengantin ada bersama
so syahdu..... mummy suka betoi lah...... ^-^:)D
ni lah antara makcik, nek cik dan kak cik pengantin, semuanya sedara paling dekat aja yang di jempot
mummy pon nak buat cam ni lah..... serba syahdu, suka betoi.....
upacara penikahan di mulakan


 selesai di nikahkan... alhamdulilah 3X ..... hehehe al maalom anak anak jarang berbahasa melayu
alhamdulilah

 hehehe all makcik makcik nya sebok dengan iphone, note 2, note 1 & mummy kepo juga
shoot sana shoot sini...... suka betoi..... hehehe
Selamat Pengantin Baru Naqiah & Mubaraq
mummy luv U both .... :)D
 oooi mak cik mak cik pon standby nak bergambar bersama pengantin..... hehehe
 *******************
yok lihat hidangan nya pula..... come come
 yum yum pinky my peveret ni...... so lembut......
kueh mueh sebagai pencuci mulut..... hehehe
 mee briani nya soooo sedap, ada nasi briani juga, nasi plain pon ada.....



pemandangan di hadapan masjid, majlis diadakan salepas shalat asyar..... hanya 3jam aja,
tempat selesa..... mummy dah jatuh hati .... ni insyaalah jika ada jodoh anak anak
nak buat cam ni lah..... hehehe

Trima kaseh pada my Beluv C'zen kerna sudi jempot mummy ke majlis ini
sunguh syahdu..... mummy suka sekali ^-^.... :)D
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget