Big Thanks follow mummy

Tuesday, 4 December 2012

GIFT FROM .......... :-)D

My boss just come back from OSAKA......
The gift that she bring back for me
Sooo cute me luv it.... Thanks very very big....
Luv U boss & luv your gift to :))D
*****************
VERSI BAHASA MELAYU
boss ku baru kembali dari OSAKA, dia bawakan ku hadiah ini......
sungguh comel..... me suka betoi....... trima kasih banyak banyak boss........
sayang kat boss & sayang juga hadiah  boss hehehehe :))D
it a green tea..... boss know what i like most...... hehehe
always kapo her tea at pantry......hehehe
only me and my chinese friends like tea, what ever tea......
************
Boss tahu apa yang mummy suka sangat.......... hehehe
sering kobas teh dia kat pantry..... hehehe
hanya mummy sorang aja dan teman chinese yang minum teh
 apa aje tea yang they all rendam
mummy tompang minum......
see made in Japan
******
buat di Japang ...... 
green tea jepang ni dap tau
********
TQ big big boss

6 comments:

  1. Salam Mummy,
    wah sgt bertuah dpt ole2 dr Osaka. mesti boss sayang betul dgn mummy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummy kan dah macam PA dia......mama dia pon ya... sebab dia call me mama .... mak dia lah agak nya ... 2sbb dapat extra special .... hehehe :-)D

      Delete
  2. Replies
    1. betoi mummy pon suka betoi ni nak simpan buat kenangan,,,,, hehehe

      Delete
  3. Salam ziarah & kenal, seronok mummy dtp brangan dr "japang", msti pekerja ksayangan boss ni. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesayangan tu tak.. dah tugas... so rapat lah macam mak n anak gitu lah.....hehehe
      insyaallah mummy akan mampir ke blog Cheeze maz
      TQ sudi berkunjung ke mumsieworld.... :-)D

      Delete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget