Big Thanks follow mummy

Wednesday, 14 November 2012

TKSS ALUMNI DINNER @ OLD SCHOOL

this the ticket to our Old school Alumni Dinner last 2 year ago @ our Old school b4 they demolish the School...... sob sob sob  soo sad 
this our table no
  



meh lihat kita round sekeliling sekolah kita
 meh lihat kita gi round the whole school
 Koi pond tu ada jembatan lagi, boleh buat mini drama kat sini hehehe
 mummy & BFF @ jambatan kita ..... hehehe
 middle of the garden.... nice kan ^-^...... :-))D
 come let see my old school Teluk Kurau Secondary School
 ini lah sebahagian teman yang hadir Mida, Ida & Zali this both my very Dear friend from the same school, next CT, next Rafeah, next my BFF N mummy lah.... hehehe
 the 1st time meet my friends
all dah berubah dari bentuk badan lah dulu comel...... now cute.... hehehe :-))D
ini pasangan ke dua yang berkawin dengan kawan sekolah Nab & Leh
pasangan yang so cute.... mummy luv u both
bersama kawan sekelas ....:-)D
this teman mummy yang paling awet muda tetap maintain
mummy call her Jah Jambu..... cause she soo pretty 
luv U Jah.... :-))D
this the stage
this our TKSS popular Singer Sherryl Aljunied.... mummy luv U Sherr
with our chegu Amin,Luv my chegu also :-))D
antara senarai Menu that night
yum yum jempot mamam......
ni lah saja yang sempat mummy shoot ..... hehehe
al fateha buat my old school
mummy luv U dep dep hehehe ^-^ :-))D





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget