Big Thanks follow mummy

Tuesday, 2 October 2012

SERVICE ANGELS CELEBRATION 2012

28 September 2012 our nite....... satiap tahun ditempat kerja mummy akan meraikan kita all the Pinky lady, malam istemewa bagi kita semua
.mummy ta pernah lepas kan peluang untok menghadirin nya
satiap tahun ade saja acara yang menarek di adakan buat kita semua
 di samping door gift yang istemewa.......

mummy dan teman mummy dari Clinic A Soc
nasib baik jumpa dia, mummy ta ade kawan from my dept
 only mummy sorang aje pinky lady
oooi tobam betoi mummy...... must really on diet. tak leh jadi.... :-)D
this year walau pon boss mummy calonkan ..........
grenti tak leh terpileh nye sebab kita tak serve public.....
but serve internal , lagi happening, hanya allah saja yang mengetahui......
but puas hati dapat serve Korean, Hong Kong, Taiwan, Australia
 Asean country saperti Thai, Indonesia, Malaysia, Philiphine
Germany cause our product most from Germany
yang tak leh lupa bila minister of health dari India nak visit our dept.....
most tak leh lupa
at first they all macam tak peduli aje kat mummy
 al maalom lah makcik tua yang sambut......
 but tak sangka bila dia nak balik
He ask my boss to call me....... oooi he want to say TQ to me........
 kembang hati mummy...... hehehe
macam macam visitor dari oversea dah mummy jumpa ....... :-)D

Luv this Job so much......
Luv my Dept so much..... Luv my friend so much......
Luv U all also kerna sudi mampir sini ..... TQ Big Big :-)D

this my boss dap at... she give it to me.... suka nye mummy will gantong at my bag..... TQ boss
this year goody bag a lot of nut & chocolate.......
bag nice mummy luv it
mug also mummy luv it..... TQ big big :-)D



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget