Big Thanks follow mummy

Tuesday, 16 October 2012

MY 1ST EVER CAMERA LUV U :-)D

This my fist camera that me bought only a hundred plus only at Court 6 year ago
it a camcord also..... so cute and mini 
still in good condition
***************************
VERSI BAHASA MELAYU
Ini camera mummy yang pertama ku beli 6 tahun dahulu 
semasa ku baru mula bekerja at CGH (Changi General Hospital)
hanya seratus lebeh je.... ia comel, kecil, camera dan camcord
maseh baika lagi kerna hanya mummy je yang gunakan
 let see my cute camera 



 banyak kenagan bersama nya, yang paling tak leh lupa 
baru beli beberapa hari ku bawa ia ke majlis perkawinan keponakan ku di KL.....
so kemaruk ku shoot satu dewan......
 tahu lah mummy ni cartoon kan.....
 so mummy sorang je makcik with the camera
 lari sana lari sini shoot satu dewan
pengantin datang ku kejar bersebelahan dengan camera men amatur......
 berlari dengan long dress ku shoot pengantin....... 
daddy malu dia stay jauh jauh one corner... hehehe 
orang KL pon pening lihat ni mesti makcik not made in KL tau ....... hehehe
but makcik SG pon tak sama ..... 
only mummy sorang je yang cartoon face ...... hehehe :-)D

use rerchargeable battery........ so long never touch this
one day will bring u out ...... my dear :-)D

2 comments:

  1. nmpk mcm best aje camera tu...comell sgt...

    ReplyDelete
  2. betui QH, comel sangat, ni lah camera mummy yang pertama ... tidak boleh lupa dgn long dress ku lari satu dewan buat video lak recording satu dewan dah tu paksa all sedara mara beri ucapan .... hehehe....:-)D

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget