Big Thanks follow mummy

Wednesday, 24 October 2012

MUMMY AYDA FAMILY PHOTO.... HEHEHE

This is the first time that we really made time for the photo session ..... hehehe
this all my Missy request, she the one who paid for it
my house is like an Art Gallery ....... hehehe all the walls are occupied.....
but this time the photo session was sooo fun 
maybe cause all my kids present
**************
VERSI BAHASA MELAYU
ini lah pertama kali kesemua ahli keluarga ku dapat adakan masa 
untuk berfoto sekeluarga......
ni permintaan MIssy.... dia yang bayar untuk bergambar  di studio ni.....
rumah mummy sudah macam Galeri seni...... hehehe
 semua dinding di penuhi bingkai gambar......
ini kali sesi photo grafi sunggoh santai
mungkin kesemua anak anak dapat berkumpul
walaupon ade kalangkabut sikit..... sebab camera man kita datang lambat
kita kat dalam sudio yang posing sediri... buat macam studio kita hehehe
bila dia datang masa sedikit aje sebab si bongsu nak kerja malam
ayah dia hantar..... di buat kan hal memory card apek studio tu rosak
haru biru kita semua 
ni nak berkumpul anak anak bukan senang ni... semua kerja ta tentu masa
******************
this the picture, daddy just bring home
***************
ini lah gambar nya, Daddy baru bawa pulang
Alhamdulilah semua ada dalam 

1 comment:

  1. slm..
    sweett..nice pic
    skrg masalah dh selesai la yer kak..TAHNIAH

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget