Big Thanks follow mummy

Monday, 1 October 2012

EMERGENCY AL 2 KL....... HEHEHE


Malam jumaat kelmarin mummy berangkat ke KL bersama daddy aje.... ade jempotan @ Shah Alam dan sambil corner ziarah my Nephew  berangkat ke Haj..... alhamdulilah banyak 
tempat mummy dapat singah
Meh lihat mummy corner @ zamzam beli Ole Ole untuk di bawa kesana
nilah pemandangan di hadapan Restaurant Zam Zam @ 10.30 malam........
Tiba jam 5 pagi terus ambil taxi ke Taman Samudera berdekatan dengan Batu Cave tu lah rumah Akak mummy...... Ke esokan hari nye jumaat 21 Sep'12 keponakan mummy akan berangkat ke Mekah, kita ke kampong Pandan Indah dulu lepas tu ke Kelana Jaya
Ni lah pemandangan di Kelana Jaya..... 
di bahagian hadapan Kelana Jaya berdekatan dengan surau kita bentang tikar & ape lagi kita kenduri lah...... :-)D , C my cucu like granny dia pass piss puss...... hehehe
with my beluv akak n beluv keponakan & cucu mummy..... Luv U all..... my dear  :)D
diatas adelah pemandangan di bahagian jemaah dan keluarga menunggu, sunggoh ramai & meriah
keponakan ku di tempat kan disini dahulu, ade kamar di sediakan untok jemaah  aje ye..... berihat sementara menunggu waktu di hantar ke lapangan terbang, saudara mara sampai disini aje boleh hantar...... jika di Singapura satu Aiport penoh sesak jika musim haji tidak kira masa menghantar jemaah berangkat atau tunggu kepulangan jemaah. Penuh sesak Lapangan terbang di buat nye..... :-)D
 bag nye di pakaikan baju sunggoh unik....... nanti mummy nak cari kalau ade nak beli satu.......di hari berangkat tu juga lah di serahkan bag jemaah..... berlainan di tempat mummy kita 2 atau 3 hari sebelom berangkat kita dah hantar semua bag kita kepada GSA kita, bag kita pon serupa sebab dapat dari GSA kita.....nak nampak lain dari bag yang lain kita pakai kan lah reben ke atau apa apa ke yang lain dari yang lain so kita kenal bag kita........:-)D
ini lah keponakan mummy yang akan berangkat kita bergambar bersama sekeluarga
lihat hat bag sandang yang comel, mummy suka logo dia cantik betul......
tasbeh tu mummy shoot semasa shopping kat Masjid India.... tempat yang paling mummy suka sekali..... it a must go ...... If mummy ke KL.... Luv Masjid India so much..... :-)D
************************************************************
Day 2 mummy ke Shah Alam ade jempotan di Dewan Sirim...... nasib baik ade keponakan mummy yang hantar...... kalau tidak tak sampai lah mummy....... TQ Zal sudi hantar mummy N Daddy ke majlis Walimah anak sedara Daddy
Meh lihat majlis di Shah Alam bagaimana ye....... agak nye
pelamin diatas dewan
Ibu & bapa pengantin beri ucapan.........
suasana di dalam dewan
lihat pasangan pengantin yang sama cantik...... so sweet..... :-)D
 mummy dengan my beluv keponakan Ina..... mana my cucu ni not in the picture
mana lah dia pergi ni......

lihat ade dayang dayang lagi tabur beras kunyit........ so unik......
pasangan pengantin dari lensa mummy close up........ sweet..... :-)D
***********************************
dari majlis kita teros ke stesen Bas, cari tiket  pulang ke SG..... alhamdulilah dapat 8.30 pagi till Larkin Johor, lebeh kurang 4 jam, then straight ke Alam Megah rumah keponakan mummy Rizal,
malam nya kita ke DLC, agak nye cam tu lah  Digital Light City.
meh kita lihat photo seterus nye.........
*******
nanti besok mummy sambong lagi ye

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget