Big Thanks follow mummy

Sunday, 14 October 2012

EKA GRADUATION PHOTO SHOOT :-)

in the photo studio near by our area @ Tampines
while waiting for the real camera men come.....
mummy be a camera anty....... hehehe
pose cute kids...... all peace.... :-)D
**********************
VERSI BAHASA MELAYU
Ni di dalam photo studio berhampiran tempat tinggal mummy @ Tampiness
sementara menunggu camera men asli datang.......
mummy pon aksen jadi camera makcik....... hehehe
pose cute anak anak....... semua peace ........ :-)D
ni baru dikata anak mummy.... peace for ever ^_^ !!!!!!
wah all smile but abang like his father ....... smile abit lah bang......!!!!
**************
wah semua senyum hanya abang je macam ayah dia, senyum cikit lah bang.....!!!!!!!
Missy with big & small brother....
*****************
Missy bersama abang & adik.... oooi senyum cikit lanang ....!!!!
oooi mummy also want to get in frame.... ^-^ hehehe
this used my new camera Nikon 1 ...... ^-^ :-)D
*************
let see somemore shoot @ Singapore Conference Hall 15 Oct 2012 Monday
*********************
Mari lihat petikan camera mummy & Ayda di Dewan Persidangan Singapura
this Singapore Conference Hall 
************
amat membangga kan ia di beri nama dalam bahasa melayu tu dewan
my missy with mummy & daddy
inside the dewan reception area
Missy with daddy .... :-)D
mummy the most happy ones can shoot alot of things.......hehehe
mummy with my little missy
see her friend touchup her @ SGH have class teros run to DPS ni :-)D
missy with father @ her class
sunggoh membangga kan walau pon dah ada anak yang besar maseh giat belajar
mummy jelesmeles lah cam ni nak sambong belajar lah...... ^-^ hehehe
but apa course yang nak mummy ambil !!!!!!!.......hehehe
my missy jalan so pantas ta dapat mummy nak shoot...... :-)D
this makan makan time ..... jempot all .... Bismilla :))


this inside the Hall
this view from out side the dewan
See daddy pon  try pakai topi ni ... :-)D
this shoot @ taxi stand pon sempat mummy ask them to pose
lihat ade ke dia sangkotkan teddy bear tu kat bahu daddy dia 
 she hide @the back lak tu ......
ta habis habis daddy with the topi ni..... is is is
Ayda, missy n mummy dia ^-^ hehehe
alhamdullilah sukran sukran
for all my kids..... mummy luv U all so much
sama ada yang ade degree atau pon yang ta berdegree
semua mummy luv sama rata sama rasa
doa ku selalu untuk kesemua my kids 
semoga di rahmati allah, di lindungi nya dan di beri taufiq dan hidayah nye
semoga jadi anak yang saleh N salehan
Luv U all 
Your Mom

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget