Big Thanks follow mummy

Thursday, 25 October 2012

AYDA 1ST GRADUATION @ NUS

this my 1st kid graduation, she the 1st grandchild in our family finish the study & wear a rope that why the grandpa & grangma was in the picture.... the most happy is the grandpa
actually he is not so well  that time.... he has CA [cancer final stage]
but cause he really want to see his 1st granddauther graduate..... 
he stay until 5 year........
************************************
VERSI BAHASA MELAYU
anak dan cucu pertama yang tamat pengajian di pengajian tinggi dan dapat pakai jubah
Atok nye yang paling gembira sekali, yang sabenarnya bapa mummy tidak sehat ketika itu
ia disah kan CA [barah tahap akhir] kerna hajat nya terlalu kuat nak melihat cucu pertama nya graduate, mungkin allah kabulkan doa dia dan kita semua, alhamdulilah trima kasih allah telah kabolkan doa kita semua. ini dia dan hubby siap pileh coat nak bergambar di studio.... bapa mummy memang cute
luv u pak
***********************
come let see more picture


with her classmate friend 
bersama teman sekuliah nye 
bersama rakan karib nye 
 bersama mummy , ayah, atuk & ninda nya 

bersama teman sekuliah nya 


anak anak mummy both girls all her friend is chinese........
mummy lihat they all ada jangal sikit bergaul dengan bangsa sendiri
hai pening ku..... nak marah pun tak boleh omak nye pon sama
sbb at work all bangsa asing..... hari off day aje jumpa makcik makcik kat pasar
 atau hadiri majlis ke class agama di masjid tu lah teman sebangsa ku....... hehehe
saja gambar lama mummy upload, nak buat kenang kenangan....
untuk anak cucu..... :-)D
*****************


2 comments:

  1. Selamat Hari Raya Idh Adha utk Mummy & family. Congratiulation to Ayda. My kids pun same problem juga lah... but the one in US starting to mix with Malays now.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Along, lama ta chat dengan along...... Trima kaseh ni gambar lama, saja nak buat kenang kenagan.....hehehe.... ni lah mummy pon pening juga.... tapi ape nak buat kita dah macam di atur gitu satiap bandar berapa peratus melayu cina dan sebagai nye dah ade peratusan agak nye....... but walau bagaimana pun mummy tetap bangga jadi orang melayu...... macam makcik melayu terakhir gitu hehehe:-)D

      Delete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget