Big Thanks follow mummy

Tuesday, 18 September 2012

SIAPA YG BERTAMU KE RUMAH MUMzzzy :-)D

Diantara tamu yang bertandang ke rumah mummy Hari Raya 2012
Mama moon & mummy, trima kasih mama moon kerna sudi berkunjong ke rumah mummy yang ta saperti ni...... hehehe
with my little FB friend, Mama Moon son little Aidil, Thanks Mama Moon, isyaallah mummy will visit U one day......... Hubby Mama Moon also follow, but not in picture cause talking with mummy hubby at other corner.... :-)D
*********************************************************************************************
VERSI BAHASA MELAYU
1 minggu selepas raya anak anak jempot teman teman nya kerumah..... so kena lah mummy keluarkan periuk besar ku yang bertapa dalam store....... dah rancang tahun ni mummy nak masak lontong ....... hehehe...... anak anak terpaksa lah menolong ..... nasib baik ada anak dara 2 orang ni menolong ...... lanang lagi 2 pon tolong lebeh berkali kali ke kedai.... hehehe TQ all my beluv kids, luv U all...... :-)D

sedang sebok menyediakan bahan..... kawan mummy call nak datang bertamu ..... dapor macam nak kenduri ni......  al ma alom lah tinggal di rumah flat..... dewam tamu dan dapor selari.... tidak leh sembunyi........ 
walau bagai mana pon mummy bertrima kaseh pada teman mummy 
Zainab dan Saleh sekeluarga kerna sudi bertandang ke rumah mummy 
bersama anak & cucu cucu nye.
TQ mummy luv u both hehehe..... kedua dua nya sahabat mummy semasa sekolah TKSS dolu.....ta sempat nak petik gambau, al maalom dah malam...... next time mummy akan standby camera kat dapor.... senang capai ..... hehehe
tak lupa Bu ngah dah family TQ Big Big kerna sudi berkunjung 

ini lah di antara tamu yang berkunjong........
 my lanang with my little tamu..... teman Missy bersama hubby dan this cute baby...... the best baby ever cause semua orang can dokong dia..... :-)D
this my little boy, friend from france, he muslim, work @ Singapore, my anak juga lah .:-)D
mummy ni memang banyak anak, anak orang anak mummy juga..... hehehe :-)D 
this one group of little Azmi friend.... :-)D
ni waiting cher nye camera..... mummy will up date again.... later
my boss also come to my house..... TQ Boss, with Esther Yah & Teck Kee
this the most cute little girls the mother from Philippines  
married my neighbor Ayul
this my beluv neighbor Kak Yati & Wak Jah ....... :-)D
this missy friend n family.... look the baby sooo cute
see cute baby girls.... luv U baby :-)D

ni lah tamu tetap mummy, my hubby anak cucu n cicit satu bas datang beraya naik sesak rumah mummy...... but i like .... TQ Big Big all Luv U all
see my hubby dengan siglet sambut tamu......  selesa kata nye.....
 ha rokok ta leh di pisah kan...... is is is  :-)D
this cucu  mummy chot.... cian dia kene duduk kat corner
 sebab kat luar dah penoh tamu..... :-)D
this cute baby..... with missy :-)D
this all staff nurse from CGH & their sister (nurse manager wd 25)
this mummy friend from Business Office @ CGH Cindy & Family
Thanks Big Big Cindy
this Cher friend from Tanjung Katong Girls Secondary School till now still in touch
dah tak cukop tempat, inside girls room.... :-)D
Tanjung Katong Girls ni tiap tahun mesti beraya kat sini..... TQ Big Big girls
hai sompat pulak dia shoot sipot Cik Siti anak Mr Tan ni..... my lanang big say wanita melayu terakhir........ dah mula dah..... si lanang ni nak tackle kawan akak ke!!!!!!
ni teman lanang kecil dari Lummniq Crew...... :-)D
this teman missy from Damai Secondary School still keep in touch...... :-)D
tamu ter akhir datang my anak sedara dari Batu Pahat .... cian my cucu... sampai she ask tok Noh dia simpankan rending ayam...... for her.... cian cucu mummy nanti next year Granny will tapau for U ye my little darling...... TQ Big Big 
*************************************************************************************
this special one day open house for Saint Anthorny C. S. School
cause nealy 40 student all girl yang sound nak datang..... so Cher give time
11 am to 10 pm...... hehehe dok bebudak ni tak mau balik dia lepak kat rumah mummy 
dari 11am till 10pm.... siap bawa CD lagi, 
 ni lah diantara student yang datang
cian bebudak ni mummy gi buat soto aceh lak...... next time mummy 
buat ayam goreng bee hoon goreng  je yang bebudak ni leh makan
tak' banyak gambar yang mummy nak upload takot ...... bebudak ni macam macam pesen. tak tahu diam...... that ok Lah katakan bebudak...... hehehe
Slamat Hari Raya all maaf Zahir Batin
Mummy Luv U all ....... :-)D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget