Big Thanks follow mummy

Saturday, 8 September 2012

NURSE'S DAY CELEBRATION

Our CSSD department celebrate Nurses Day & Hari Raya together on 29 August 2012
this is some of the picture..... mummy shoot..... so busy that day so no time to shoot  my friends..... hehehe.... come let cccc the picture that i shoot
***********************************************************************
VERSI BAHASA MELAYU
CSSD department meraikan Hari Jururawat & Hari raya bersama sama pada 29 August 2012
ini adalah beberapa gambar ..... mummy petik ..... begitu sibuk pada hari itu sahingga tiada masa untok photo shoot teman teman ..... hehehe .... meh lihat lah gambar yang sempat mummy snap
this my pretty SSN Goh Poh Lian..... is one of 5 of my small boss hehehe
on top of me got 1 big boss, that my Nurse Manager and the top of it the very big big ADD (Assist. Dip. Director) very big kan...... hehehe but they all are nice people..... me luv U all bosses..... :-)D
************************************************************
 yang cantek molek ni SSN Goh PL...... salah sorang dari 5 boss kecil ku......hehehe
di atas mummy ade 1 bos besar. tu kita panggil Nurse manager, dan di atas nye ade lagi satu boss yang paling besar.... di dalam rangking nursing di CGH jatoh No. 2 paling tinggi..... tu lah my ADD... hehehe tinggi kan pangkat nye...... hehehe tapi mereka semua nya baik belaka dengan mummy lah..... tu sebab mummy sayang nah kat mereka semua....... hehehe  :-)D
this jelly mummy made. the jelly powder my NM give it to me....
it Konyaku with fresh grape green & purple
*********************************************
ni jelly mummy buat, serbuk jelly, NM yang beri 3 packet semuanye
Konyaku dengan anggur segar hijau & unggu
this cookies SEN Salina bring...... yum yum yum
******************************************
ni cookies SEN Salina yang bawa..... yum yum yum dap
 This fruit mummy the ones cut it & arrange it.... that corner duck not halal.... but the nugget mummy the ones bring it soooo every body can eat....... hehehe
****************************************************
Buah buahan mummy yang potong dan atorkan di dalam dulang, tu yang ujong tu itek... not halal...
mummy ade sediakan nugget ayam , semua boleh makan...... hehehe
ccc mummy love fruit so much
\
this my food ...... hehehe no rice
*************************************
ni makanan mummy...........hehehe tiada nasi ,,,,, :-)D
cccc the cookies....... so cute 
this our secret.... hehehe instant vege..... Boss ask Esther Yah to buy this vege,
mushroom mummy bring from home & Garlic oil mummy do at home. oyster sos boss bring
Jenn the ones prepare it..... so simple & healthy
****************************************************
ni rahsia kita..... hehehe sayur segera..... Boss suruh Esther Yah beli ni sayur, cendawan & minyak bawang puteh mummy yang sediakan dari rumah, Oyster sos boss bawa
Jenn yang sediakan di dopan mata mummy .....hehehe, mudah & menyehatkan
the most Campion is my jelly lah.... boss say just dump it in a container..... but mummy want to arrange it.... it look nice..... hehehe
**************************************************
ni lah pemenang segala hidangan, boss suruh longok je dalam container, tapi mummy degil nak sangat di ator di tray..... cantek kan.....hehehe
only four items boss order this time...... thanks boss we luv it...... Happy Nurses day for all N Selamat Hari Raya  all
**********************************
hanya 4 hidangan je yang boss order dari our CGH kitchen..... Thank Boss sedap sedap semua nye.... Selamat Hari Jururawat & Selamat Hari Raya semua......
( oooi ta sempat nak ambil gambar SSN GPL nye Cheese Cake soooo yummy... Thanks SSN, we luve your cheese cake & luve U 2.....hehehe)

8 comments:

  1. salam mummy ayda..
    mmm...sedap2 je makan tuh...
    happy nurses day...

    ReplyDelete
  2. Salam Ena,
    hehehe kat dept mummy selalu nah ada acara makan makan ni...... hehehe tu sbb mummy mankin terlebeh berat.... hehehe .... Happy nurses day.....:-)D Trima kasih

    ReplyDelete
  3. Salam kenal mummy,
    jelly tu nampak sedap sangat..;)

    ReplyDelete
  4. Salam PINA,
    Jelly biasa je.... tak sangka cepat habis......hehehe :)D Trima Kasih

    ReplyDelete
  5. enak2 kelihatan semua makanan itu ..

    * terima kasih kerana sudi bertandang dan menyukai blog puisi saya.

    ReplyDelete
  6. Salam al-lavendari,
    hidangan biasa je..... trima kasih kerna sudi mampir ke blog mummy..... mummy suka Pu.e.c yang lavendari cipta.... memcuit hati..... insyaallah mummy akan selalu mampir ke blog U.... TQ... :-)D

    ReplyDelete
  7. assalam....nice blog. tksh sudi singgah blog sy. slmt brknalan

    ReplyDelete
  8. Salam Paridah,
    Trima kaseh sudi mampir ke sini, your blog also nice,
    Salam kenal.......TQ ;-)D

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget