Big Thanks follow mummy

Friday, 14 September 2012

My .oooooo pocot... :-)D

Ni nak buat ketupat ........ Tulis lah dalam my bahasa ibunda....... Hehe
Rini @ 11 Sept'12, hari rabu, early in the morning boss suruh mummy naik theater ask for detail list yang akan hadir @ my dept. for training next week........ Al kesah jumpa lah senior member kat sana..... She ask me bila mummy nak resign, bilang dia, she nak tukar ke my dept. Terperanjat kejap ....... Even my Boss, bila mummy sakat dia, mummy nak pencen...... Dia bising.... You can't resign !!!! must help me........ dalam hati macam kembang semangkok ...... hehehe that mean Boss like kita..... walaupon kita old worker.... hehehe. 
Dia tak tahu, luaran je mudah......sini mesti buat kerja ta leh mengira, mesti kuat cam badang juga...... All the senior & even junior staff must like you & some more your face must alway smile like Colgate model....... Hehehe ..... :-)D 
my boss if can she don't want insider, takot kot, banyak story ....... Like me, i don't have anybody @ CGH, alone down here....... Dah kat sini baru berkawan dengan dept friend je so close other also friend..... lagi pon mummy bekerja ni untok mengisi masa lapang.... sebab anak anak all dah bekerja nobody at home...... dari dudok rumah, tiada siapa nak layan kita..... baik lah mummy bekerja..... dapat ramai kawan & dapat belajar banyak hal....... now tengah kecek kawan di tempt kerja cam mana photoshop world, dubbing editing....... macam macam lagi....... isi perot PC pon mummy nak korek, 

mana tahu satu hari bole jadi Doctor PC or PC instructor.......ke.......
ada ada saja mummy ni ...... hehehe ........ semoga member senior tak baca ni.....  :)D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget