Big Thanks follow mummy

Monday, 17 September 2012

MY CSSD LITTLE GIRL ENGAGEMENT

Last saturday mummy attend one of my  CSSD little girl engagement
at Clementi very far.......
ta pernah jejak kan kaki kesana..... ni lah pertama kali ke sana...... mummy sesat lagi...... nasib baik sampai..... ni lah sekeping je gambar yang mummy ada bersama..... di dalam gambar my little lina dan hubby dia wan......Selamat ber tunang Dayah mother doakan semoga bahagia selalu
jangan lupa jempot nanti di hari persandingan nye ye.....
Luv U both girls.......
Oooooi ni dia Mr right Dayah ye..... nama nye pon Wan juga
 sama nama dengan Hubby lina
 Wan juga... ade iras iras pon, macam twin lak...... dah kata best friend lah kata kan......
(all my friend call me mother..... mummy like it cause they are like  my own kids)

4 comments:

  1. Trima kaseh Ena....Dayah ni yang bongsu in our dept..... dia baru transfer ke SGH, but still my little girl......hehehe :-)D

    ReplyDelete
  2. Salam mummy ayda.
    Thanks sebab sudi drop by di blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam hazila,
      sama sama zila, mummy suka menyigah blog sesiapa saja demi menambah kenalan & dapat ilmu yang dapat kita share bersama........TQ ila :-)D

      Delete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget