Big Thanks follow mummy

Wednesday, 8 August 2012

HAPPY BDAY S'PORE.... MUMMY LUV U BIG BIG.... HEHEHE

today is my SG bday..... happy birthday SG, mummy luv U...... so bless to be SG kids...... hehehe kalau kita tak puji siapa lagi..... that reality, but as SG must work hard....... must show other especially we all Malay.... that we can do...... we also not lazy...... so other know......mummy berdoa semoga ramai anak anak melayu kita..... show to other that we can do...... we not stupid...... hahaha
 ni mummy dah start sentimentel cikit...... hehehe ..... faham faham saja lah kita kat sini dah macam jadi macam kaum yang mendatang....... hahaha tak leh cakap banyak nanti mummy kene lokup kat dalam Jail .......hehehe :-)D
so hot but still patriotic let celebrate SG bday...... hehehe
 this taken last year with CGH member
Show our flag...... so nice n simple ..... hehehe luv U SG
Mummy, Sherly, Jesse & Ingid with our goodie bag
come take  a look what inside the bag
We are @ red team side
ye ye we are  Singapore............... luvvvvvvv U singapore....
with my philipinos friend.......!!!!!!
yang patriotic kat sini mummy sorang je gak nye......hehehe
sbb SG bukan tanah air budak budak ni...... dia orang pendudok tetap je yang dua tu dah jadi warga negara SG but..... lebeh sayang negeri they all lebeh....hehehe sama cam mummy..... hehehe
nak buat betupat cakap bahasa kita.... so they all tak paham...... hehehe noty mummy....:-)D

nanti ade masa mummy akan upload this year celebration
 with my Pretty member of parliament for Tampines GRC
Ms. Irene Ng yang mummy luv so much...... hehehe
our invitation card.... have lucky draw lagi..... mine  No. 0016
yahoo mummy win win win....... hehehe
hahaha..... 4th place ingat kan galaxcy note..... sekali hair dryer
alhamdulilah win juga dapat naik stage salam my beluv Ms. Irene Ng lagiii ......:-)D







di undang all the volunteer ...... hehehe
mummy n my girls......been invited to this celebration....... hehehe






they sediakan juada berbuka tu c kat belakang tu bubur masjid..... dap, ade korma lagi......
ade MC lagi ..... hehehe
c this the first time i attend this functions ccc our flag cam langsir tersidai hehehe
count on me Singapore, count on me Singapore........ hehehe
 this all from our own Tampines people..... Go Tampines go....hehehe
dah puas menyanyi......... hehehe kita basahkan tekak lah ...... dap
sompat mummy bergambau ....hehehe
ni nasi cian banyak yang tak makan @ our table....... all on diet agak nye......
with Ms. Irine Ng. my beluv Member Parliament @ our GRC
dia so friendly n prihatin..... hormat orang tua.....all yang bagus lah........hehehe
this cik udang
this cik ayam.... yum yum
this abalone dap dap dap ......
this basket of kentang agak nye
this inside the kentang
this sweet sour fish
this cake cuting time...... hehehe
this yummy yummy jugak lah

air bergelas gelas mummy minom ..... hehehe

this cold dish..... bole jugak lah.......
this our bag pack for this year.......
ccc kita lihat ape yang ade didalam bag pack ni....
ada payong kalau panas leh pakai..... ade disposable rain coat...... kalau hujan bolah juga gunakan, ade kipas.... this mu favorite .... panas panas leh kipas........ bandana for ...... ape ye kita ni dah pakai tudong..... kalau di ikat dengan bendana ni look soo funny gitu....... bangle cap LUv SG, Sticker ..... Tap tap yang boleh di gunakan  semasa acara berlansung agak nye ...... n today dapat mineral water alway cam tu lah ape yang di isi dalam Fun pack kita..... TQ mummy luv yr goody bag hehehe
this the most important thing inside the goody bag our beluv flag.......hehhehe
this picture so sweet our MP Ms Irene singah dan bersapa with each of us yang hadir
so touching...... that yang buat mummy luv her sooooo much
dari mula she joint as MP @ our GRC Tampines mummy dah kenal dia..... sebab mummy ade buat volunteer work @ her place..... mostly connection with elderly ..... me attend the course........ hehehe

happy bday Singapore....... semoga didalam aman selalu
maju di segala bidang amin amin yarabbal alamin.....
Luv U big big Singapore
Majulah Singapura
Amin



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget