Big Thanks follow mummy

Friday, 3 August 2012

TKSS GENG @ CONCORD HOTEL HARI RAYA 2011

This @ Concord Hotel last year perjumpaan Hari Raye x TKSS student...... 
this all Datin Datin TKSS lah hehehe
1976 student, ni lah the girls paling active ber mtg..... hehehe, mummy bekerja ri tu that why me pakei baju biasa je... but fun,
 dapat jumpa rakan rakan lama...... best tau...... 
hello JKK this year nak buat di mana ye...... !!!!! :-)D

datin datin ni dolu ratu TKSS tau..... hehehe banyak orang kejar they all ..... hehehe
Kite pon dapat naik stage tau .... Hehehe nilah member yg maseh active berjumpe.....
Me tangkap our cekgu Kalsom... Velihappy dpt bergambau dgn cekgu ....
Eh ..... Minta ampon nab kite bergbau dgn yr hubby... He our frd ....lah
Cute couple.... Me n sis jadi pengapit...... Hehehe minta ampon nab n leh
Tkss bapak bapak..... hehehe
Mummy sebok dgn bag homeworknye.....
in picture Seri, Sal, mummy, Sanori, jah jambu n our RH standing
so popular TKSS girls tak habis habis member shoot we all naik penat nak senyum .....hehehe
in pix standing nab, our the only writer.... hehehe, Seri, chomel n my dear Aida
luv U all my girls...... oop salah now Mak Datin ..... hehehe :-)D
boleh marah real datin kalau tahu...... 
lagi kene shoot..... hehehe orang yang tak pakei baju bling bling boleh jadi tarekan lak.... tak habis habis camera men want to shoot us......!!!!
this time with bapak bapak TKSS
that our school.... any body ever study @ TKSS...... :-)D
kan mummy dah say they suka nak shoot kite..... hehehe
ccc sampai tak leh smile..... :-)D
this kalau the girls dating this datok datok TKSS lah .... hehehe ..... :-)D
ccc all dah tak ter smile lagi model all dah penat nak smile.....hehehe
Me. Sal. Sanori. Jah jambu. Chomel. Seri. Dariah n nab ke tu
yang pakei bunga cam kendarat tu... our JKK n our popular writer, even dah ade nama, she still humble mummy luv U girls...... :-)D
will up date again if ade mtg...... hehehe

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget