Big Thanks follow mummy

Saturday, 14 July 2012

WHAT I GET DURING KAI KAI....HEHEHE(:D

Semalam mummy n missy gi a day Durian trip with CGH Union member.......
suka betoi dapat tukaran tinggi $1 Sing Dollar dapat $2.50 best nye.....ape lagi ade assistant tukang angkot.....mummy terpandang di..... murah betoi. mummy pon isi dalam bakol.... hehehe
my girls suka nah buat kueh..... but beli ade malas... so this for her......buat oleh oleh.....(:D
 
Bab citer pasal loyang ni, memang mummy suka, if zaman umor mummy remaja dolu.... kalau jalan dgn mata air, mata air mummy garok kepala n senyum...... memanjang...... if other girls gi kedai branded baju ke, bag branded ke.....mummy tuju ke perkakas dapor section pegang loyang lah, terap kueh lah..... buku recipe lah...... kalau belek baju..... mata air tanya U nak nanti i belikan, mummy say dont.... i just want to copy the design....... hehehe pasal mummy suka masak n menjahit all my outfit i jahit.... tu lah...... tu lah my girls friend say bodoh lah U...... but i remember what my old folk say..... jangan ...... bahaya....hehehe kisah retro mummy....
But time jalan honeymoon with hubby pon sama mummy Honeymoon dokat ajo.... Melaka, KL n Penang....kat KL ajak Hubby gi chow kit market ni tompat favorite mummy till now maseh suka.... mummy beli loyang sampai 4 biji, baru kawin hubby senyom je..... but now if mummy belek loyang during my tour.... hubby dah bising, dia say SG ta ade ke......!!!!!

mummy suka loyang ni dah ade sebiji this size at home, bagus sebab ta ade joint ning. n ade telinga kiri n kanan....hehehe suka.... missy pon suka..... 15 year ago mummy beli @ the Store near Selesa Jaya just 9RM je for this big size.... but now just 13RM still very murah.
this is my star buy..... loyang luv U.... hehehe
this mummy buy for hubby.... demi kesehatan..... my tour guide say good for kesehatan
so mummy buy lah for my be love Daddy..... hehehe the petai..... ape lah rasa nye ye.....
this asam jawa instant mummy suka nah benda alah ni sonang kan kerja memasak kita .... very murah ni 
n the other balance tu tak leh tayang...... kegunanan the girls for the ....... time.... sooo murah juga
borong juga lah...... hehehe......(:D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget