Big Thanks follow mummy

Sunday, 22 July 2012

VIETNAM HERE MUMSIE COME D1 .....HEHEHE:)

4 days Vietnam tour with my beluv B & sister inlaw n her B, kite couple dah sering melancong bersama, my B with his sister memang rapat like twin...... hehehe 
tinggal pon berhampiran...... di pisah kan satu lorong je......
this  tahun lalu 18 Jun 2011
mummy saja nak record kan telanjor dah ade blog......hehehe(:D
me n my beluv B
sis in law n her B with my B.... hehehe 
waiting nak masok ke dal am plane
tu kita naik Vietnam Airline.....
me n beluv sis in law....
me still @ SG Airport....my airport mummy luv U (:D
our SG toilet like in the garden...... ccc 
my boarding pass
Vietnam Airlines..... here mummy come....
our lunch yum yum halal food, ape lagi bedal je.... heheh
d4get tu used yr belt n life vest under yr seat.... hehehe
air sungai macam the susu
lihat pemandangan dari atas Airplaines
landed at Tan Son Nhat airport









airport nye sunggoh cangeh macam mini singapore.... rupa nye mereka gunakan SG nye technology...... all specialist come from SG..... patut lah...(:D





bendera 3 negare, pandai... cube teke negare manenye bendera....























senang jike ta cukop money... picit je kat sini.... hehehe
ni lah hotel tempat penginapan kite for 4 day
lip dia punye le kocik.... macam orgnye semua kocik kocik belake
our room......(:D
grobok baju.....
oooi ape tu bottle cute..... hehehe tak leh minom kkkkk tu arak......!!!!!
here ta ade swensen amerika nye restaurant..... ta ade. Bach Dang iceream so yummy
coffee bean org vietnam
ni lah hj marzuki nak buat ape ni pak aji
menjaja di tepi pagar menuju water puppet
di hadapan pangong water puppet
kat luar panggung waterpuppet
banyak mengunekan motor
ni bas stop nye
mudah mereka berniage
di dalam halaman masjid
masjid dong du
santapan kite
restaurant milik org malaysia
Decor pemandangan di Penang mummy agak......hehehe
patriotic betoi tuan punya kedai ni ccc gambar PM Najib n Agong dan Raja permaisuri pon ada di gantong di restaurant ni......
tuan punya restaurant orang Islam lagi.... mummy like....

at tax supermarket
End of day one @ Vietnam......(:D

2 comments:

  1. Syok tak pi Vietnam...Mesti laaa syok kan?

    ReplyDelete
  2. mesti lah dah lama teringin na ke sana, so interesting, sampai mummy on diet.. sebab teringin nak masok tunnel.... :-) D

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget