Big Thanks follow mummy

Sunday, 15 July 2012

MUMMY LUV MOST HEHEHE

Sambil meyelam minom air.... cam tu lah..... bila kesempatan ke Seberang Tambak
 @14 July 2012, saat yang paling mummy suka sekali, suka betoi gi kedai buku di sana..... banyak bahan bacaan yg ber mutu..... my hubby pon suka ke sana beli kitab agama, or Quran paling besar @ home tu kite beli di JB lah.....mummy pula suka beli majalah.... terutama menjelang raya or ramadan...... majalah nye tebal sikit banyak article yang menarek di dalam....... majalah favorite mummy Rasa...... kali ini keluaran nye bagus..... mummy luv it so much ....(:D
mummy dapat capai Keluarga juga..... sooo happy, banyak article baju wanita yang mummy like, boleh buat contoh untok tahun ni...... gaya tudong yang menawan..... tip hias rumah juga banyak lagi lah mummy just selak sekali lalu ni.... nanti ade time mummy baca habis.....hehehe, paling suka banyak recipe........ boleh mummy cuba buat raya nanti......

mummy paling suka majalah Jelita dari anak dara till kini mummy mesti cari this majalah..... semalam tak terpandang lak... almaklom lah macam amazing race kite.... cuma ade 1 setengah jam masa shopping @ Jusco JB..... kalang kabot nak salat macam roket pastu missy di level 4 cari secret recipe beli kek yum yum, mummy turun supermarket cari barang..... sambil corner sana sini copat copat capai bayar....... nampak kedai buku capai bayar. pusing nampak loyang grab bayar..... ape je yg nampak menarek grab hurry up...... hehehe but fun juga......macam kita dah tahu floorplan Jusco gitu..... nak gi mana dolu dalam tempoh yg singkat...... bukan mummy sorang the whole bas sama...... hehehe ator strategi nak bershopping.....hehehe.....(:D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget