Big Thanks follow mummy

Sunday, 15 July 2012

MAJLIS MIDAH @ 493D TAMPINES

2day15 July 2012 mummy gi majlis jempotan teman sekolah lama TKSS Midah Karim jempot anak nye bersanding.... 
Daddy ade kenduri.... so mummy gi sendiri take bas aje mummy ingat Tampines Estate my kampong seh...... but akhir nye mummy sesat barat. sampai keliling Dunman Sec School mummy Tawaf 2,3 x dengan kebaya lak hai yah..... panas berdentom..... 
terbakar my kulit meh......
Block 493D dah keliling cari ade ABC lagi gunakan nombor yang sama...... his his buat terbakar my skin..... n with my kebaya n kain terkedek kedek cari mane Block dia...... nak naik Taxi takot apek marah dokat sungoh but tak jumpa..... hai call my friend Moon banyak X call daddy tak jawab tengah kenduri @ rumah orang kot.......
Sampai aje jumpa rumah dia mummy teros cari air paling sejok ber cup cup mummy minom, kipas pulak tak jalan berkipas lipas lah mummy.... tu kipas atas meja mummy nye..... nasib baik jumpa kawan semeja yang tak bawa hubby juga same boat.... hehehe
sompat pulah me ask my friend take kan picture.... ni Seri sit next to me dok ask all TKSS member kenal dia ni tak....me lah, boring je, mummy seh tak kenal......member pon ta kenal mummy, Cik midah ni pon mummy takenal actually, but dah selalu ikot moon n company go outing so banyak juga TKSS yg mummy kenal semula..... mummy cuma ingat siapa yg se class with me aje n yang rapat with me juga..... (:D minta ampon friend....hehehe
Kita cam ade Club Mak Datin TKSS gitu.... hehehe
ku kenal only my twin sister je during my school time, sebab dolu mummy pendiam n penakot.........susah nak dengar mummy bercakap.....so tak banyak member yang konal...... 
but now cause of my job scope terpaksa terlebeh peramah...... hehehe

this berkat nye eh cam terlebeh lak......hehehe tima aceh cik midah..... next time jempot lagi....(:D
Trima kaseh pada teman yang kasi tompang kreta pulang selamat mummy ta terkejar bas balik....thanks my dear.....(:D

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget