Big Thanks follow mummy

Friday, 20 July 2012

ALHAMDULILLAH REZKI ALLAH SYUKUR AMIN

Minggu ini lopas balek bercuti sehari...... ta sangka rezki melimpah limpah .....hehehe alhamdulilah amin ya allah....
first of all mummy ucapkan Happy Nurse's Day for all the nurse out sana......
mummy only admin. under Nursing Dept. pun dapat gift from my Dip. Director of Nursing.... my very Big Boss..... Thanks Boss Mummy luv yr gift....... 
hahaha tu lah my real name: inside my ID card......
Thanks again boss, she go bercuti ke Germany soooo this chocolate dari sana lah, boss suka sangat ke sana..... sbb professor dia all sana friend all kat sana, she know how to cakap german.....our technology all come from german......she like to take picture..... sampai nak dokat 8oo clip lebeh ade sampai sosak memory card dia....hehehe mummy yg kena crop or resizekan dia punya gambar all tu sbb mummy tau banyak pemandangan yang so indah......hehehe 
patut lah kelmarin My friend little Ganga say got footballer yer picture....tau mummy....hehehe, ambil lah Ganga the picture, mummy take the yummy chocolate.....hehehe..... dap(:D

Rini lah si Joyce Sim kasi Honey Peanut lak....... is is is rezki ramadan agak nye
my christian friend Cindy yang just come back from Mission Trip from Philippines  give this ade logo Halal lagi.... thanks Cindy mummy luv yr gift
Cindy is my best friend, every day we meet in a bus otw to work.... alway citer pasal Jissus lah, bibble punya isi perot all dia citer.... cam nak menarek kita lak....hehehe but she very nice n good mummy luv her.....dah follow dia gi class sunday.....dah memang menarek .... but my iman masih kuat meh..... ni pon dia nak ajak gi attd class bibble.... kalau my family tahu.... habis ku..... hehehe, ta ape just for pengetahuan je..... mummy bukan suka nah berbahas kalau dia all seh ape ape pon me say all religion teach their follower to be good people.... do a good thing, don't harm orang , sonang aje......


ni chocolate pon dia kasi ade logo halal pon, TQ Cin..... mummy luv yr gift

ni yang paling menarek.... daddy bring home dia lotak dal am ice box..... mummy pon tak baca terms buka ingot air ape lah...... bergelora nak rasa..... dok buka rupa nye tisu basah.......!!!!!
betoi lah daddy ape lak tisu dia lotak dalam peti sejok dong.......
kotak nye so comel..... mummy dah ompel dah.......(:D
ade sekotak asam kecot my SSN Goh PL give me, she put inside my pensel case...... heran juga mummy siapa lah yang kasi asam kecot se tube kecil.... cute.... dah 2x she give me asam kecot.... last time she come back from china dia kasi juga....... rezki lah..... 
TQ all for yr gift mummy luv U all amin amin TQ

2 comments:

  1. slm ramadhan n slmt mjalani ibadah puasa buat akak sekeluarga

    ReplyDelete
  2. sama sama Qasey, semoga kita semua mendapat rahmah nye & segala amal ibadah kita di terima allah..... Amin Amin yarabbal alamin Amin

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget