Big Thanks follow mummy

Tuesday, 12 June 2012

MAKASSAR UJUNG PADAND DAY 3

Day 3, maseh di Makassar.....kemane ye kita akan di bawa........meh jom kita ccccc 
kemana akan di bawa kite rini
panas terik ni lah yang di kata matahari di atas kepala......hehehe mummy n akak ipar
B n abang ipar
kita di sambot dengan rabbana, seruleng n paluan gendang n ade yang menyanyi lagi
di tengah sawah bendang.....why disini ...... ? ade ape....KE?
menuju ke they call rumah makan....yg tarletak di tengah sawah bendang
mummy like like like..... sunguh aman.... damai... cam nak tinggal disini....hehehe :)
hubby n beluv family akak n brother in law..... luv u both.....:)
ni lah pertama kali my bluv B selekeh...... hehehe kita berdua bring extra baju tau, they all say can mandi manda kat air terjun.... tu sebab. B pakei selipar...... hehehe kita berdua aje yg bring extra baju nak mandi...... hehehe terpaksa kensel....... nanti kan only kite berdua aje berendam yang lain tukang pemerhati je...... hehehe
yahooo dah sampai kat air terjun........
mummy tompang bergambau dengan mak cik rempak ni..... aka spice girls .... hehehe

at taman wisata  Bantimurung
ta dapat berendam ambil gambau lah ccccc cantekan .... air dia sejok hai kalau dapat terjun best in the world...... hehehe
my beluv akak n abg in law....:)
hahaha kene ambil gambau dengan kain rentang lagi hehehe
 grenti this pix jadi pamplet .....hehehe
on the way back we all ingat pak Yus say Roti Marros sedap deh, ta ade tandingan nye.... so kita all ask them to stop at the bakery yg terkenal dgn ke enakan roti Marros ni
hehehe
satu bas kene.......hehehe but sedap juga roti nye, kopi nye......:)
END DAY 3 DAPAT MAKAN KAT TENGAH SAWAH BENDANG...... GI AIR TERJUN 
BANTI MURUNG N BER HENTI AT KEDAI ROTI YG POPULAR DI MARROS......
PERJALAN DARI SATU TEMPAT KE SATU TEMPAT TER LALU JAUH..... KITA TIDUR TER JAGA LAGI PON LOM SAMPAI SAMPAI.... HEHEHE BUT MUMMY LIKE LIKE LIKE

2 comments:

  1. Salam Ukwah dari sha buat akak yaa.. terima kasih sudi follow, sha dah follow akak juga.. tq so much kak..:))

    ReplyDelete
  2. Shah just panggil mummy ke mother ke omak ke, sebab anak mummy all big already.....akak tak leh me dah senior citizen..... hehehe..... thanks so much follow mummy....:))

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget