Big Thanks follow mummy

Saturday, 2 June 2012

@ GURAME CHANGI COST ROAD

Majlis persandingan Mariam Adila, 
BFF missy di adekan di Gurame Indonesia Restaurant @ Changi Cost Road
mumsie bersama my beluv missy (Eka),hubby (Hj. Noor), Cher (Ayda) n my little boy (Azmi)
@ pelamin, cari pengantin ta jumpa,......hehehe 
pengantin senoir take over...:(
me with my little boy......
bersama my beluv B n little boy....
guest table pon jadi mangsa kite shoot a picture kat situ.....(:
my little boy si bongsu with Cher, akak Along nye, boy ni nama je little but he very tall lebeh tinggi dari akak n abangnye. if go out with his akak, member yang ta kenal, ade yang dah pernah jumpa mummy report kat mummy yang my girl keluar ngan mambang........hehehe(:
seluruh sudut corner restaurant mummy ask the kids jadi model, sampai penat budak 2 orang ni, missy sebok merewang that why not ccc her in majority in the pic, dah tu mummy order they all smile....... hehehe noty mummy.
lihat tu ekor kapat terbang, this restaurant terletak berdekatan dengan 
Changi AirPort satiap berapa saat ade aje kapal terbang lalu...... hehehe(:
ade live band lagi, lagu retro 60 an......my little boy ambil peluang berjoget lagi....... kite aje the only family yang cccccc their performance..... persembahan yang baik.......mummy like....(:
this is the majlis yang paling mummy suka betoi...... hehehe 
thanks keluarga pengantin kerna sudi undang kita sekeluarga, suka betoi macam tak mau balik, TQ big big.......hehehe(:


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget