Big Thanks follow mummy

Saturday, 9 June 2012

ABD. WAHAB B. TAMBI P_AWAY

Yesturday teman kan my little boy gi. PC show @ Suntac City..... cian dia, HP dah rosak n alway dapat secondhand nye, if akak akak nye or daddy nye nak tukar HP baru, yang lama kasi kat dia, n he is abit je cermat, pakai prepaid card lagi...... me ni ibu, so perasaan cian tu menebal lah, tak leh nak cakap...... my other kids tak understand........ they all say me kasi muka lak.........

me sign upkan dia new line use my corporate line, only $29.90 je per month, phone biasa Nokia L 900, only $195 with contract 2 yr it look cute slim n little big small from galaxy note but big fm other brand n it new version from Nokia. n get free Head Set, branded lagi around $300 quality ones...... tu lah yang mummy nak kan.....hehehe if buy item from this show...... dapat free gift.....

so after that kita gi Sembawang visit my sister Mama mida n Bik Jan, my mak tu lah rutin mummy every off day.....jengok my sister n mak selagi ade hayat mereka..... n selagi kaki mummy kuat menapak....(:
kita sampai  petang juga..... sedang kita dok gombrol..... my HP berbunyi..... missy call..... say cir Wahab sakit kuat...... after magrib call again say  He P_away in peace...... alhamdulilah..... missy say dah seminggu he sick.... hi nape lah they all tak inform me..... mengkelan tak dapat C him..... 

[they all if gi ikot cukop org satu kreta, nak tompang, tak cukop tompat lak, tu lah sebab mummy alway miss nak ikot tempat jauh kat West Cost...... ]
Ni sedang tunggu B, ambil kita nak gi uruskan ......... at Jamiah Home....... Mummy doakan semoga Roh nye di tempatkan bersama ahli syurga amin amin yaalah Kabolkan lah wasallam


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget