Big Thanks follow mummy

Tuesday, 8 May 2012

CSSD Crew _CGH.com

Mummy apply work at Changi General Hospital 2005 lebeh kurang setahun baru they all call cari mummy, dah bekerja @ Metta Rehab Center for Elderly, jawatan pon dah naik like rocket, but ingin sangat bekerja at Big organization and in Big Hospital lah Famous lah...... 
ku resign n joint Changi General Hospital 1 October 2006
After working nearly 5 year , this the first time mummy dapat Gold award thanks allah sukran sukran
we received the award beramai ramai gi tu......hehehe but fun this all nursing staff only me supports staff, EN Prajitha from India n my Philiphino buddy Staff Nurse Rhoda, Staff Nurse Sherly, HCA Jerry n My little OTT Nino Hamto yg pinky tu mummy....hehehe
sompat my staff nurse snap this.......hehehe thanks
with our cert & gold Pin .......hehehe
all dah ok but the blue shirt tu spoil our picture lah
 ngok lah baju dia tak tuck in betoi betoi lah, gold receipient lagi...... ish ish ish.....
Team building 2011 my Boss yang jadi organizer ...... cute n fun..... in the picture
Esther Yah, Sherryl, mummy, jenny & Josie......
 EN from all part of India, Praj, Soumya,  Anu mummy &  Jilu Team Building 2011
Team Building 2011

Raising Fund for the needy patient 2012 mummy  & Angie, alhamdulilah dapat 3dotdotdot lebeh sukran sukran alhamdulilah


Ni dinamakan mentel ...... Hehehe ya Allah yatuhan ku kau lindongi la hamba mu 
yg menjeng ni....mudah mudahan meet cik H2 yg baik baik tak kacau kite kite kite Amin
kite join Youth Union member gi hunting for the hantu......hehehe
at 10pm Lavendar MRT...... all very young, only mummy je yang paling old......hehehe
betoi betoi merengek kat my union leader that the H2 takot me..... nak gi nak gi
She tak kuasa , give me green light.......yahoooo suke betoi

hehehe the whole night tak tido round the whole SG cari H2....... sampai ke kubor china pukol 2pagi U, sabelom turun bas macam macam mummy baca al ma alum nak gi tompat koras.......
alhamdulilah success .......complete our mission......walau pon tak tido mummy like like like.....

2 comments:

  1. Sedaap benorrr gambor makanan kat blog nih..hehe..
    saya folo sini kak..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kaseh liah kerna sudi follow, mummy ni dah ade anak sebaya liah panggil saja mummy .Ok TQ Liah

      Delete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget